nu mēģinās, ta jau manis, kas un kā...
sienaazis
jā,tipa brekšu&vimbu makšķerīte!:)
izklausās ka jā :D sienāzis ziemā ar tīru vasaras brekšu barību (sensas club) var barot? tā saldā smarža neaizbiedēs?
tipa brekšu maksškkeriite?
ja viņš tur apukšā ir,tad neatteiksies.tik jāliek uz grunts-tas ir slīdošo olīvīti,galā pavadiņu(zem olīves) un mērc iekškā!:)
ko asars passlaik teiktu, ja vinnam piedaavaatu slieku ?
nē, tas saits gāž no kājām, labākie Latvijas krievu latviešu valodas demonstrējumi...
Spole bezinērcijas Ice Master ZM803
Vieglu, meistarības spoli projektēja priekš ziemas zvejošanas. Izdarīta no norūdīta grafīta. Paredzēta arī makšķerēšanai ar vieglu teleskopisku stīgu ar zvaniem.
www.stihija.lv
interesants piedāvājums viņiem- sTOPORI
zivgārnis padod ziņu, kā ir, es rīt taisos laist uz upeskaktu :)
Oou, pavadiņī?! :))) Mož, vīriešu dzimtes, metālā stieplītes ir izturīgākas?! Te jāprasa līdaku spečukiem! :)
Labi, nav laika muldēt! Jāaiziet, palūrēt ko Upeskakta punķainie dara?! Varbūt ir sakustējušis?! :)))
zivgārnis tur ir pavadiņi :DDDDDD
Vai inērcijas spoles ar tur ir?! :)))
Lētas un interesntas lietas lietas.piemēram-fīdermakšķēres un bezinērcijas spoles ar stihijā dabūjamas :)
gints paskaties stihija.lv diezgan lētas lietas.
es ta iisti nesaprotu,tas geografiskais mekletaajs Google Earth vai tad dzivajaa rezhiimaa neko neraada?
hmm..bij riitaa domaajis nebraukt,kaa nekaa pedeejaa meness faaze.....bet izskataas,ka shis tas ir kjeeries.....
mirtin, nu ko ar tevi darīt... Nu saki savu vēlmi. :))
mirtin
paņem to oranžo vēzi. Šis varēs pakomunicēt ar vardi ;D
vimplīt... varbūt es tajās 30 nomierinošajās krāsiņās ar cilvēka vaibstiem varu iekļauties? Varbūt ka vēl kādu silikona briesmekli varu uzsūtīt?
viepli
kvadroposc - tā man nebija gadījies ;D
sorrē...