Bet vai vairāk nevar būt ?
gintsgg tās nav divas cenas, tās ir cenas no...līdz, jo dažādi garumi dažādi maksā. USA-isti sevišķi ar fīderastēšanu neaizraujās, baidos, ka Cabelās fīderkātu naff...
viepli - ko't velc atkal? ;)
Fīderis ar šipingu no USA un nekādīgi nevelk uz ~30 USD.
:))
Es cerēju ka varētu pievienoties klāt pie lielās ģimenes pakas .
Gint, jebkurā gadījumā viena kāta sūtīšana ir pasākums, kas diezko neatmaksājas.
Mr . Viepli ,
es tajā Cabela's lapā nevaru atrast fīdera kātus , tur tādi nav , vai es nemāku atrast , vispār es amerikāņu valodu labi pāzinu , zinu bondžurno un aufīderzein , un neskatoties uz manām izcilām amerikāņu valodas zināšanām , tāpat neko nevaru atrast .
Un vēl , tur visiem kātiem norādītas 2 cenas , kura ir īstā ?
Nu var jau izdarīt izņēmumus rīku ziņā...ultra laits pret džerku kātu:-)
Klau, Jeeska, pēc vakar te uzzinātā man šķiet, ka tas jādara ar smalkākiem rīkiem, ņuhu, čuju un poņu. Un jāiemācās lasīt laukums.
:DD
Unlabu pīto aiz pretinieka vārtiem. Veiksmīgi ispildīts riņķa meties un pretinieku vārtu sargs tiek piešņorēts aiz kakla pie aukšējās štangas:-), bet sāpīgi, lai nekustās.
Jeeska, ar uncīgo ciklopu, ne?
Viepli
Paķer spini līdz un mēģini ripai trāpīt:-)
Leiši labi spēlē basi,maza valsts,dāņi Eiropas čempji futenē,arī maza,īslande roķenē,kas mēs kādi kroplīši?
Mirtin, tiks! Un es sestdien Arēnā to redzēšu!
mazkalns - njā šoreiz arī negodīgi :D bet tikai nesaki, ka tu ceri ka šie tiks tālāk :D
Mirtin ,kas vakar par garšvielām runāja?
Es tapēc jautāju , ka man tur Daugavas krastā zemīte pieder , pats Daugavas krasts , tā teikt var copēt gultā guļot .
gint
jā, pagājšgad sāku apgūt ķeguma hes ap lielvārdes ostu un uz augšu :)) pirms tam pa rīgas hes ņēmos, bet tur baigi lēni iesilst...a garajā copē laižos uz/pie staburaga, piksteres :)
urmaas - es ar par to, lai aug lieli, lokainām ūsām :)
Deddy , kurā pusē Tu tos samus ķer ? Vai ap Kaibalu , Dzelmēm esi provējis ?
daddy_i
lai PAAUGĀS!!!:)))
nu nekas, zivij mazaaks presings, varbuut vairaak mazulli sadzims :) Kautgan ezeros drossvien ka pasmaks.
Ma lielupee vienaa vietaa linni pie avota ccupaa staav un elpot lien.