atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gintsgg 11.03.10
Bet vai vairāk nevar būt ?
kilka 11.03.10
gintsgg tās nav divas cenas, tās ir cenas no...līdz, jo dažādi garumi dažādi maksā. USA-isti sevišķi ar fīderastēšanu neaizraujās, baidos, ka Cabelās fīderkātu naff...
viepli - ko't velc atkal? ;)
vieplis 11.03.10
Fīderis ar šipingu no USA un nekādīgi nevelk uz ~30 USD.
:))
gintsgg 11.03.10
Es cerēju ka varētu pievienoties klāt pie lielās ģimenes pakas .
vieplis 11.03.10
Gint, jebkurā gadījumā viena kāta sūtīšana ir pasākums, kas diezko neatmaksājas.
gintsgg 11.03.10
Mr . Viepli ,
es tajā Cabela's lapā nevaru atrast fīdera kātus , tur tādi nav , vai es nemāku atrast , vispār es amerikāņu valodu labi pāzinu , zinu bondžurno un aufīderzein , un neskatoties uz manām izcilām amerikāņu valodas zināšanām , tāpat neko nevaru atrast .
Un vēl , tur visiem kātiem norādītas 2 cenas , kura ir īstā ?
jeeska 11.03.10
Nu var jau izdarīt izņēmumus rīku ziņā...ultra laits pret džerku kātu:-)
vieplis 11.03.10
Klau, Jeeska, pēc vakar te uzzinātā man šķiet, ka tas jādara ar smalkākiem rīkiem, ņuhu, čuju un poņu. Un jāiemācās lasīt laukums.
:DD
jeeska 11.03.10
Unlabu pīto aiz pretinieka vārtiem. Veiksmīgi ispildīts riņķa meties un pretinieku vārtu sargs tiek piešņorēts aiz kakla pie aukšējās štangas:-), bet sāpīgi, lai nekustās.
vieplis 11.03.10
Jeeska, ar uncīgo ciklopu, ne?
jeeska 11.03.10
Viepli
Paķer spini līdz un mēģini ripai trāpīt:-)
mazkalns 11.03.10
Leiši labi spēlē basi,maza valsts,dāņi Eiropas čempji futenē,arī maza,īslande roķenē,kas mēs kādi kroplīši?
vieplis 11.03.10
Mirtin, tiks! Un es sestdien Arēnā to redzēšu!
mirtins 11.03.10
mazkalns - njā šoreiz arī negodīgi :D bet tikai nesaki, ka tu ceri ka šie tiks tālāk :D
mazkalns 11.03.10
Mirtin ,kas vakar par garšvielām runāja?
gintsgg 11.03.10
Es tapēc jautāju , ka man tur Daugavas krastā zemīte pieder , pats Daugavas krasts , tā teikt var copēt gultā guļot .
daddy_j 11.03.10
gint
jā, pagājšgad sāku apgūt ķeguma hes ap lielvārdes ostu un uz augšu :)) pirms tam pa rīgas hes ņēmos, bet tur baigi lēni iesilst...a garajā copē laižos uz/pie staburaga, piksteres :)

urmaas - es ar par to, lai aug lieli, lokainām ūsām :)
gintsgg 11.03.10
Deddy , kurā pusē Tu tos samus ķer ? Vai ap Kaibalu , Dzelmēm esi provējis ?
urmaas 11.03.10
daddy_i
lai PAAUGĀS!!!:)))
sienaazis 11.03.10
nu nekas, zivij mazaaks presings, varbuut vairaak mazulli sadzims :) Kautgan ezeros drossvien ka pasmaks.

Ma lielupee vienaa vietaa linni pie avota ccupaa staav un elpot lien.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs