Vairi
nav jābrauc uz Brenguliem , Ulmaņa gatves maximā ir veikals ,, Pikniks ,, tur pārdod izlejamo un ne tikai brenguli , izlejamais užavnieks arī ir un daudz visādi citi .
kombinācija nepareiza-mēģini vēlreiz:)
Vairi, man tada zina gan ir laimejies :) Valmiera viena baara var nopirkt+ no lauku majas tik kadi 3km, pa upi kadi 2,5km :))))
paganels.nu kas tad isti ir?
Bet tā viš ir - GRENGULĪTS rullē, tikai žēl ka tik tālu no Jelgavas
Sorry, alus mīļotāji, bet te ir dažādas svaru kategorijas, kuras salīdzināt nav korekti :))
andris23.pakustini lauzni,lai zāģu skaidas sašupojas tukšajā paurī.mož sabirs pareizajā kombinācijā un dos tev pareizo atbildi par gājēju tiltu:)
texas65
Ja tu nesi dzeris BRENGULI, ta tu nesi dzeris alu vispar :))) Uzavnieks pat klat nestav!
vairi,tajaa vestuleev nekaa nav....
ka vienmeer pieradas,kaa pajautaa gudrinieki pazuud!Ir taads teiciens-hujav dahuja tolka ņihuja.
Gulbi - Es atradu vienā no Jelgavas veikaliem, ja ir interese varu mēģināt pameklēt. Es tev vēstuli aizsūtīju - paskaties.
Kaut kas neredzēts:))) vieplim nav ko pateikt???:)
vairi,to instrumentu kur var nopirkt......
MK, tu varētu texasam pastāstīt, kas man pret Užavnieku? Pats neko nevaru izdomāt. Paldies iepriekš! :DD
Gribēju Jelgavniekus pabrīdināt par veikalu GARDS, kas atrodas Pasāžā. šodien priekš rītdienas copes nopirku motili 10 gr, no šā daudzuma 1/3 bija jau beigti. Es vienmēr kad viņus nopērku ielaižu lai pārbaudītu un atsijātu sliktos. Šitā piečakarēts esmu pirmo reizi.
Labi vēl ka vecie krājumi ir labi saglabājušies šajā plastmasas traukā.

Nu par vardarbību - nav risinājums augstākstāvošās sabiedrībās, bet....ja ņemam civilizācijas attīstību,, tad kaut kā...te ir piiiiiiiiiiii, izskatās , ka uz to viss ir balstīts, .....ieraujam :)
umniki pasakiet,kas ir gajeeju tillts?ar betonu pamatni taisiits paari upei vai trosees iekarinaats kocinieks?
Pļac, atstāj te pes usraudzības, 3 lapas piestādījuši īzī-pīzī ;))
Dažs pat 2 un 3x atkārto postus, lai ātrāk pildās :DDD