atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

mirtins 18.02.10
kilka - es esmu vienmēr - reizēm gan tikai domās. Bet šoreiz... ja nekādas šaizes nenotiks, būšu arī fiziski. Man gan darbs līdz 19, bet gan jau paspēšu:D
heino 17.02.10
Ar karusinam uz dzivo vajag ta padomat ka var sanakt suudi jo:
Makšķerēšanas noteikumi
28.1. Zivis, kuras makšķerējot izmanto par dzīvo ēsmu, atļauts iegūt tikai tajā pašā ūdenstilpē, kurā tiek makšķerēts;
kilka 17.02.10
mirtin
Tu toč' ceturtdien būsi??
kilka 17.02.10
Par to hoķi.
2000-ajā krievi zaudēja, nevis mūsējie vinnēja ;)
Būsim jau nu reāli ;)
mirtins 17.02.10
street - ja tiešām slāpst, tad jēgas nest uz citurieni nekāds. Labāk mēģināt glābt uz vietas, to kas saglābjas. Ja būs sprāgušas, palūri, kas zem ledus notiek - baltos vēderus var labi redzēt.
sienaazis 17.02.10
street

Ja jau saki ka diikkis kopeejs, sarunaa talku un izzaaggeejiet normaalus aalinggus, sametiet salmus, vienalga kautko taadu, ilgi jau vairs nesals, varbuut ka tas kaut nedaudz liidzzees saglaabt situaaciju
aakkis 17.02.10
Vairis30;paskaties Krievija-Latvija 3-2
street 17.02.10
tas ir dīķī, kukaiņī paradijās jau pasen, bet tajaa paša laika makšķernieki teica ka veel asari un raudas ņemot,
bet nu jau paris dienas kaa zivis negrib kerties, tapec jautaju vai nav sakušas slāpt!
sniegu buus pagrūti notīrīt jo dīķim platiba kadi 4ha
bus laikam rīt jaņem zāgis un jaiet skatities kas tur notiek!
ja slāpst jameģina kauta kas atzvejot salaist zivju majaa baseinos, liidz pavasarim izvilks.
tajaa dīķī tadas skaistas zivis iekšā ir.
ta jau vienigais dīķis palicis kur vietejie cilveki var pamakšķeret!
mirtins 17.02.10
street - neesmu spečoks, bet kukaiņi ālinģī parādās arī tad ja neslāpst. Taču ja tas notiek masveidā, tad visticamāk jau ir par vēlu. Mēģini izzāģēt lielu āliņģi un paskatīties, vai zivis nāk vai nenāk klāt. Vēl varētu arī sniegu notīrīt....

tev tas dīķī?
Rolis 17.02.10
Vai kāds ir bijis uz stintēm jūrā aptuveni iepretīm Bulduriem vai ap to vietu?
Vairis30 17.02.10
Āķim bija taisnība - 2000. gada 5. maijā mūsējie vinnēja 3:2, diemžēl neatradu video, jo pašam arī ir interese noskatīties. Šo spēli neredzēju, jo biju komandējumā ASV un tur pat jeņķi (kas kaut ko sajēdz no Eiropas hoķa) nāca klāt un apsveica, baigais prieks bija par mūsējiem un tā laikam bija vienīgā reize, kad man par mūsu hokeju bija lepnums.
GatisBB 17.02.10
street - domāju, ka varētu jau būt par vēlu. Bet neesmu spečuks šajās lietās - tikai manas domas!
GatisBB 17.02.10
Un nav tik obidna, kad stiprai komandai zaudē!
street 17.02.10
jautajums jums specuki.
vai ir taa ka ja āliņģos sāk parādīties kukaiņi, tas nozīme ka sāk slāpt visa dzīvā radība kas zem ledus?
cik ilgs laiks man ir lai paspetu kko darīt lietas labā?
jau iepriekš paldies.
GatisBB 17.02.10
martins - piekrītu, bet tik un tā patīkami. Kad jebkuru stipru komandu vinnē - ir patīkami!
mirtins 17.02.10
Atļaušos piebilst, ka tajā sezonā Krievijas izlase atsevišķās spēlēs parādīja reti sūdīgu spēli :D Objektīvi, Latvija hokejā uzvarēt Krieviju var tikai tad, kad Krievija to atļauj :D
GatisBB 17.02.10
Nu redz, vairi, pareizi pateicu, tikai citā foruma tēmā!
Vairis30 17.02.10
Re kur krievam pa dirsu 2003 gadā
Rolis 17.02.10
Vai kāds ir bijis uz stintēm jūrā aptuveni iepretīm Bulduriem vai ap to vietu?
GuN4iKS 17.02.10
ēsmā tie paši 20 sant par dzīvo, pie Akmens tilta reizēm var nebūt, bet uz Ģertrūdes ielas ir vienmēr.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs