vieplis - tas vien apliecina, kādi ir tavi draugi, ja viņu bērni skatās multeni par kaut kādu sūkli.... būtu vismaz filmu par skipiju iekačājis, tas vismaz līdzīgs zivij... a to sūklis... pļac... un vēl ar trik debīlu nosaukumu :)))
Ņeznaju ņegaršo kaut gan dzeru tikai krievu mantu Platinu litrīgo pohu nu jau kuro gadu nav.latvijas šņabis ir nelietojams.Vienīgi ja uztaisīts no laba krievi Istok spirtjika.Virim bija labs ;)) Ar to bija sākums.
Morālas prasti ja ar ,,malkām'' nepadevās ;)))
Phe! Mans dzer Sojuz Viktan šnabi. Viesu knēveļi paģērēja nokačāt no DC++ sūkli Bobu Kvadrātbiksi, tad nu bik jāpasēž ar jums, nāpšļiem, vo!
:DD
man tikai morālās pohas :))
Vieeeeplīīī !!!!!!! Beidz dzert Mainu spaini grunduļu pret tavu ķeņķīīī !!! Aū-aū
Grunduļi uz restēm cepti-labāki pa ķīšiem.Nu zupa jau no ķīšiem labā, galvenais jāvāra tai ūdenī-kurā ķerti un pie dabas.
zivis vajag pareizi pagatavot tad jebkura zivs karalu eediens!!!!!!!!!!
Ķīšu bendes ir mirtins un urmaas - kāpēc Jums abiem pohas??? ;)
bums - pēc tā ka man okulāri nesvīst ciet, spriežu, ka neesi bijis uz copi un neesi sakodis cepumā uz katru zandartu :DDD
Man jau tādu nav es jums bendēm tās novēlu ;)) Hi hi
Bums
ohas ir nolaidība!:)))
Priecīgas ohas ķīšu bendēm ;))
urmaas - nē... bet dzirdējis esmu, radinieks no Stučkas tur brauca un un stāstīja par džinkstošām tievām aukliņām ķīšus velkot. Mēs domājām ka batonus sprauž, bet reiz uzcienāja ar ķīšu sacepumu... KARAĻU ēdiens :D
Mans tik mega ķīšus ir pavilcis iekš pērnavas līča,nu toč virs 100 gramiem,pat ikauņi apstaigāja letiņu biznesmeņus un aplasīja megaķīšus.
mirtins
varbūt esi kādu reizīti ĶĪŠUS vilcis perekačkā?tas ir Sērenes zivjuaudzētavas pārpumpēšanas dīķis.tur savulaik bij MEGAĶĪŠI(līdz~20cm,bet nu resnuļi),varēja pat uz rekordiem sūtīt.tos kaimiņš pat cepeškrāsnī lika!:)
mirtin - es esmu vienmēr gatavs atbildēt :)))
Varu satikties! :DD
a kur tas skopais cepumgraucējs Vimplis... šitādu blamāžu... vismaz bairīti būtu līdz upmalai novedis, lai vīri var zaļajiem uz mugurām pačurāt :)) šitāds.... ... eh... a es domāju, vīrs kā ozols, bet tāds čoms vien ir kurš pat kārtīgi cepumā iekosties nevar :)))
texas65 - es varētu, bet negribu ;DDD
sumināts,Viepli!novēlu beidzot noķert to īsto zivi...bez pumpām:DDD