atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aakkis 12.05.09
Ja no youtube,tad uzejot uz konkrēto video,labajā pusē ir URL,zem tā HTML.To kodu jāiekopē.
dull@is 12.05.09
kas ir embedēšanas kods ievietojot video tādu prasa
baboskins 12.05.09
Gribu pirkt jaunu spoli savam DAM kātam 2,4m 5-25g testu lidz50ls vai kāds var ko ieteikt??jau iepriekš paldies!!!
janis1988 12.05.09
Biju atputa igaunija,pie Pērnavas un redzēju ka no upites veči intensīvi velk vimbas. vai kāds zin kādi tur ir noteikumi lai varētu tur vimbiņas pavilkt ?????
andzha14 12.05.09
savu 6nieces galvu gan es liku uz avizes, kura bija ielikta celefana maisina, lai varetu pectam lidakas gavu likt pie sienas, izavejas labi, tagad tik jasataisa delits un jakar pie sienas.
Tam galvam jau formu var izmainit, kad vien velas, tik atstaj uz nakti udeni un no rita iztaisno kadu vaig, pec tam nedaudz sali uzber un patur uz kadam 3dienam, lai pazust, pec tam atkal nomazga sali un liek, lai nozust.
andzha14 12.05.09
MrOizo
Prieks dzirdet, ka tev vis izdevies perfekti :)
jauninais 11.05.09
Domāju no Mangaļsalas mola..tur itkā tagad labi iet..
Andzans 11.05.09
paldies..
Nu, ja ...
Andzans 11.05.09
ar benzinnieku var braukt?
Tas ir no laivas .....
hidrolats 11.05.09
Vienas dienas licenze 3Ls,menesis 13Ls.Nopirkt var King a degvielas uzpildes stacijaa
aakkis 11.05.09
Zive.lv bija daudz aprakstīts Liepājas apkārtnes copē
Andzans 11.05.09
kads nezin,kur liepaja var nopirkt licenzes liepajas ezeram un cik maksaa dienas licenze?
MrOizo 11.05.09
Metode, kuru man ieteica Andza un rezultaats ir loti labs, pat ideaals:
Iztiiriit no galvas visu, kas ir iztiiraams (galja, miikstie audi), ielikt kaadaa plataa blodaa, kaartiigi nobeert ar saali, no iekspuses un aarpuses, saali zheelot nevajag. Ielikt attieciiga izmeera burku, lai nesaklaujas zhoklji un pati galva.
Peec trijaam dienaam apmeeram, blodaa buus saals shkidrums, to izmest. Ar rokaam nokasiit nost visu shkidro saali no galvas aarpuses un iekshpuses. Atkal apbeert ar svaigu saali lielu kaartu un ievietot burku atpakalj.
Iespeejams, sho proceduuru naaksies atkaartot veel un veel.
Tad, apmeeram peec 2.5 nedeeljaam iznemt burku, visu ruupiigi noskalot ar aukstu uudeni un zhaveet uz radiatora vai citaa labaa vietaa. Lai zhoklji nesaplaktu, burku atstaaj iekshaa. Peec apmeeram 2 nedeeljaam vai pat aatraak galva buus pilniibaa izzhuvusi un tad var lakot un ko tik veel nedariit.
Man profilaa ir bildes, kaa es to dariiju.
iesācējs , nu tad par , kuru vietu Tu domā, it kā jūra un stintes visā Latvijā ir daudz maz vienāda ...
aakkis 11.05.09
Vanskars pat ūdenī peld.
jurciks 11.05.09
gabis. tu domā,ka es atceros,ko darīju 4gadi atpakaļ:).karoč ir vēl sentēvu metode sālsūdens koncentrācijas noteikšanai-sālsūdenī ieliek jēlu olu,ja peld,tad ok.vari sālīt arī vien trekn cūciņ:)
jauninais 11.05.09
es nerunāju par Liepāju..=)
Stintes jau tā pat vismaz Liepājā no mola neviens neķer, ja nu vienīgi no iekšējiem moliem un tikai pa ziemu ...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs