Dadzis12 [15.02.22]: Willy [9m]: Dadzis12 [29m]: Sveiki, vai var kāds kautko pastāstīt par metāla kūpinātavām? Vai var kāds ieteikt kādu un kur pirkt?,
Esmu noskatījis bleķa kūpinātavu ar 30mm siltinājumu pa vidu, vai var arī ņemt parasto bez siltinājuma?Man Abas.lv 500L siltināta. pirku 2014g.kalpo labi!ap 6 tonnām esmu nokūpinājis!uzstādīta garažā!
Čomam 2x mazāka liekas nesiltināta,novietota dārzā!gadiem kūpina zivis,viss ok!Es ar sliecos uz 250l šķiet ka pietiks retam kūpiņam, tikai no Alūksnes tā Kandava baigi tālu..
Sazinies ar Abas.lv! pateiks kur tuvāk iegādaties!
Willy [15.02.22]: Dadzis12 [29m]: Sveiki, vai var kāds kautko pastāstīt par metāla kūpinātavām? Vai var kāds ieteikt kādu un kur pirkt?,
Esmu noskatījis bleķa kūpinātavu ar 30mm siltinājumu pa vidu, vai var arī ņemt parasto bez siltinājuma?Man Abas.lv 500L siltināta. pirku 2014g.kalpo labi!ap 6 tonnām esmu nokūpinājis!uzstādīta garažā!
Čomam 2x mazāka liekas nesiltināta,novietota dārzā!gadiem kūpina zivis,viss ok!
Es ar sliecos uz 250l šķiet ka pietiks retam kūpiņam, tikai no Alūksnes tā Kandava baigi tālu..
Dadzis12 [15.02.22]: Sveiki, vai var kāds kautko pastāstīt par metāla kūpinātavām? Vai var kāds ieteikt kādu un kur pirkt?,
Esmu noskatījis bleķa kūpinātavu ar 30mm siltinājumu pa vidu, vai var arī ņemt parasto bez siltinājuma?

Man Abas.lv 500L siltināta. pirku 2014g.kalpo labi!ap 6 tonnām esmu nokūpinājis!uzstādīta garažā!
Čomam 2x mazāka liekas nesiltināta,novietota dārzā!gadiem kūpina zivis,viss ok!
Sveiki, vai var kāds kautko pastāstīt par metāla kūpinātavām? Vai var kāds ieteikt kādu un kur pirkt?,
Esmu noskatījis bleķa kūpinātavu ar 30mm siltinājumu pa vidu, vai var arī ņemt parasto bez siltinājuma?
Rīgā ir kāda laba pirts, kur var nopērties ?