atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Ja tā pinās, tad ir jāparskata savu grunteņu konstruēšanas sistēmas ...
gunta 20.11.08
pikritu jurcixam par visiem 100 un nakti kaut ko atpinkeretir elle tad jau labak 10 liekas copenes un kapostus pinkeret majas uz murisa
Nu tas katram laikam savs , pats jūrā lieku trīs āķus un nekas metot nepinās, četrus nelieku jo gadās ka vairs makšķeri nevar izvilkt ... Iekšējos ūdeņos divus uz grunteni , tomēr ir liela atsķirība, ko makšķerē vēdzeles vai butes .....
aigaigars 20.11.08
nu par juru es tev nepiekritu es uzskatu jo vairak akji jo vairak butes un nekas tur nepinkerejas ja pareizi sasien nu nemet kka žvicinot gaisaa :)
jurchix 20.11.08
es nekad vairāk pa divi nelieku...pat jūrā nelieku.....man liekās ka tas tik palielina piņķerēšanās efektu nevis copes rezultātu!!!!
Tas mans viedoklis!!!!
gunta 20.11.08
ari karti perkot normala veikala noteikumu gramatinu iedod lidz un runajot par 3akiem ugruntenej tad ieksejos udenos tas ir galigi garam
aigaigars 20.11.08
pie tam nezinu isti kur ir gramatinja laikam kkur nozaudeta kada atvilkne
aigaigars 20.11.08
zinu zinu man gramatinja ir ari pasam bet kapec man meklet ja ir zinosi cilveki kas var pateikt? :)
andzha14 20.11.08
aigar, makshkereeshanas noteikumus var sanmet gandriiz katraa makshkereeshanas veikalaa pa briivu!
aigaigars 20.11.08
nu labi bet piem asaros ejot varetu likt tostriis varbut pat vimbas ejot
aakkis 20.11.08
Noteikumi ir deguna priekšā,uzejiet uz Noderīgi un lasiet kamēr no galvas ziniet.Uzliksi divus un viena vēdzele abus norīs,man tā ir entās reizes bijis.
aigaigars 20.11.08
oo tad jau ejot uz vimbam asariem un breksiem kjiisi vares saesities par tresdalju vairak :):):)
3 āķi visos iekšējos ūdeņos !
aigaigars 20.11.08
man te viens tads jautajums radas lasot teemu par vedzelem laikam jau jautajums ir pilnigi st..bs bet cik tad isti ieksejos udenjos var akus lietot uz vienas makskeres un vai to var visos ieskejos udenjos dariit?
aigaigars 20.11.08
nu doma tur lasi ir savadaki un njems kko citu lasis paliek lasis un nems to pasu ko citur :P
jauninais 20.11.08
rādīt rādīja, bet par vizuļiem neko nepastāstīja..
aakkis 20.11.08
Zveja jau rādija nesen.
jauninais 20.11.08
kāds kautko var pastāstīt par lašu copi no krasta Daugavā?
www.liepajniekiem.lv , kriminālziņās sīkāka informācija ....
Dienvidu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs