MP kļūdies jau pagājšnedēļ tur viss bija aizsists!:((
mja es jau zinu ;))) redzēs vai tāpat tikšu, jo man jau liekas ka vietas pilnas.... būs caur Salmo čomu jāiet :)))
nu ta ne asakas MP! paraadi, kursh ir pirmais :D pats ar labraat piedaliitos, bet ar vobleriem esmu uz JUUS :D
mja šogad nopietni 5 vizuļi tiek izsniegti katram, laiva bezmaksas, turklāt kā parasti drīkst copēt tikai ar Lucky John vobleriem! par katru līdaku viens vobleris tiek dāvāts :))))
re ka 12. oktobrī Babīte Lucky John sači! skatījos ka ir 130 vietas, bet pieteikušies jau 120! dalības maksa 8 ls! būs jābrauc! Salmo čomiem ir spec vietas :)))0
hvz man liekas ka preizi uzrakstīju! nu moš rīt būs! ja kas tad man atnāks atpakaļ :)))
nav... pareizi adresi uzrakstiiji? moshka taadeel ka viniem parakstu vajag, bet neviens nebija maajaas...
paziistot dzoni, ne tikai gabalinu :D
andž plakāti pie tevis ir atnākuši???
oi droš ka kādu piedāvājis pavest kādu gabaliņu :)))))
dzoni labaak izstaasti, kas taa pa ciksu jums mashiinaa bija? draudzene uzradusies? :)
lencis ar bij???? ta nu gan atpūtāties :)))
Nee nee shoreiz necopeejam tikai atuutaamies...dzonim taapat nekas nebija liidzi...
;) džonis atkal bij uz plosta ;))) kādu zivi ar noķērāt vai tik polšu???
:D ta ka es hsameejam zvaniiju 5dien ta jau bija manaami zem graadiem un ka naakamajaa dienaa zvaniiju ta nemaz neatcereejaas ka pagaajushaa vakaraa ar mani runaajis :D
Dzonis galiigi nekaads 2dienas tuseeja...shodien tik aizlaida maajaas...2ali 4viskiiji....standarta fraaze:D
skiet ka kiko ir atklaajis taadu lietu kaa alkohols... :D
Tom, beidz cakareeties ar to MRX vinsh jau gadu taisaas pirkt taas s karotes! vis jau vinam sen ir iztaastiis siikumos, jo man ir milzu pacietiiba! arii pa pastu un visu paareejo, ja vinsh gribeetu vinas pirkt ta sen jau buutu nopircis! necakaree sev smadzenes ar copmani teoreetiki :D