atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

AcId 19.05.08
Paskatījos SALMO - īstenībā var sakomplektēt par diezgan lētām naudām, būs jāpieskrien! Paldies
Raits11 19.05.08
Muļķu pasaulē ir daudz!
jansons 19.05.08
aizbrauc uz salmo parunā ar pārdevējiem gan ko lētu salasīsiet
AcId 19.05.08
Intersē, kur Rīgā (un vai vispār ir reāli) iegādāties lētus (teiksim tā - nevaru atļauties par makšķernieku pribambasiem izgrūst lielu naudu :)) teleskopiskos kātus un bezinercenes? Man vajag spininga kātu + bezinerceni un divus kātus pludiņniecēm (droši vien pietiks ar 4.5m) + divas bezinercenes. Par cik cenās absolūti neorientējos šajā jomā (neesmu pīckojis kādus gadus 7, bet nu nolēmu, ka jāaatsāk, jo diktum tā lieta patīkās!), tad palūgšu kādu speciālistu apstāstīt par lētākajiem variantiem, kur un kādu atribūtiku labāk iegādāties!
Paldies!
jurchix 19.05.08
izklausaas peec bagaatiibas kalngala!!!
maituputns 19.05.08
mja džoni tev vnk graujoša pirmamīda ;)))
andzha14 19.05.08
:)...
andzha14 19.05.08
ko, visi gul??? :)
andzha14 19.05.08
Janson, bildes dabuuji no brackas?
andzha14 19.05.08
Janson, tev labs pelnas plaans :D
aigaigars 18.05.08
toc lidakas ir bijusas parakas
aigaigars 17.05.08
tads skats ka lielas lidakjas wisus upes sawilkusas!:D
kas toc copmanu tauta izmirusi?
aigaigars 17.05.08
sweiki!
ludzu palidzat!~
kurs te kko zina par usmu?
uz kadam ziwim gatawoties un kas ir ar cenam ?
kas kko zina ludzu atsaucas es pectam personigi pajautasu to ko welos zinat!
PALIDZAT!!!
jansons 17.05.08
nu ko ļaudis šodien uz copi jālaiž!!!!
Aliwa.
šī spēlē uz muļķu meklēšanu ir veca kā pasule.
Info no inaudas:Vēlamies informēt, ka iNauda.lv pilnībā neatbalsta finansu piramīdas, kuru izveidi pēdējā laikā mēģina popularizēt atsevišķi cilvēki, solot fantastiskas peļņas iespējas. Lūgums neticēt šiem solījumiem un neizmantot iNauda.lv sistēmu šādiem mērķiem, jo tā tam nav paredzēta. Atgādinām, ka atsevišķa konta atlikuma limits iNauda.lv sistēmā ir 100 Ls un pastāv ierobežojumi naudas izmaksām no konta (skat. Lietotāja līguma punktu 5.6.).
Info domats tiem, kas pēkšņi ne ko nedarot grib kļūt bagāts.
jansons 16.05.08
taa ir finansu piramiida
toms004 16.05.08
??????????
jansons 16.05.08
karoč vēl ir viena shēma pavisam godīga katrs manā kontā ieskaita 5 ls un es pasaku paldies viss godīgi un strādā kā arī katram nosūtīšu atpakaļ 50 santīmus desmit reizes tā pārsūtot man naudu jūs nopelnat 5 ls !!!!!!!!!!!!! sāc šodien un pelni uzreiz!!!!!!!
toms004 16.05.08
b*** akal vienam nau bijis ko darīt sarakstijis pa vidu kaukādus s**a sludinājumus
jansons 16.05.08
:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs