Jaa, es ar domaaju,ka nevajag reklameet,jo es domaaju,ka taa mees jau slasiisimies kuplaa baraa un ja naak veel klaat,tad kursh buus speejiigs taadu tirgu vadiit.Es jau brauksu uz Burtnieku atpuusties labaa kompaanijaa un negribu lai tas paarveetas par paaraak lielu bardaku.
taapeec jau peec manaam domaam nevajag! atbrauks kaukaadi *** sapisiis citiem gariigo un varbuut pat sacensiibaas nepiedaliisies, marine kausaa ap 10 komandaam tuseeja cepuriitee :D
mja marine ir inetresanti sači! tur jau zivis visas pabēg kur kurā ieraugot to baru ;)))
nu nez... sanaaks veel kaa honda marine sacensiibaas ka mieriigu ezeru paarveersh bangojoshaa juuraa :D
nu ne tik par to! es domāju ka pa Burtnieku vajadzētu!
zurnaalaa obligaati vajag reklaamu ka mees vaacam strumus mak. skolai!
mja derētu arī kaut kāda atsauce žurnālā!
par burtnieku tuvaakajaas dienaas suutiissu info vinniem lai ieliek sadallaa sacensiibas informaaciju....
Varbūt viņi vēl nav gatavi mūs tiktāl pieņemt
nu ko lai domā!? manuprāt mēs paši biku nočkaerējāmies - vajadzēja ātrāk iesaistīt cl visā šitajā! tad ar būtu reklāma un viss pārējais! tagad par Burtnieku nedrīkstam nočakerēt!
Vispār es biju domājis, ka CL aprīļa numurā būs arī kāda rindiņa par mūsu rīkoto pasākumu, bet ne kā.Ko paši domājāt par to?
mja man jau ar biku iet dēlī dažreiz!
a man vienkārši viens ir tas pats karas:))
nu jā! man jau pašam rīgā problēmas ar i-neta izvēli!
man gan kompis vainiigs :D
MP; man ar tehniku vis OK tu piemirsi ka es esu laukos kur interneta izvēles nav
nu veči jums gan tehnika mājās! ;)))