Kurā lapā kaut cik precīzu laika prognozi Peipusam var apskatīt ? Izņemot windguru.
Āķīgs jautājums gudrajiem . Vai karstās pistoles līme - tā kas ir stienīšos ir kā elektroizolācijas materiāls vai nav ? Platīti kurā ienāk 220v ,iziet 12v pielīmēju ar viņu - sprādziens nebij . Ta jau laikam tā līme darbojas kā izolācija ,vai tomēr gaidīt jobienu ? No elektrības saprotu tikai tik daudz kā vadus savienot .
Bralitis, 7.marts 2019, 20:45
Āķīgs jautājums gudrajiem . Vai karstās pistoles līme - tā kas ir stienīšos ir kā elektroizolācijas materiāls vai nav ? Platīti kurā ienāk 220v ,iziet 12v pielīmēju ar viņu - sprādziens nebij . Ta jau laikam tā līme darbojas kā izolācija ,vai tomēr gaidīt jobienu ? No elektrības saprotu tikai tik daudz kā vadus savienot .
Bralitis, 7.marts 2019, 20:45
Mc-plikis [06.03.19]: Ko jus domajat par RS,jo vakar braucot no darba man uzlika sodu 30€ ar visiem mentiem! Kaut ar es vnk biju nesen iekapis un nepaspeju nopikstinat bileti,bet tiem vis pohKaut ko fleitē.
Ko jus domajat par RS,jo vakar braucot no darba man uzlika sodu 30€ ar visiem mentiem! Kaut ar es vnk biju nesen iekapis un nepaspeju nopikstinat bileti,bet tiem vis poh
Mc-plikis, 6.marts 2019, 08:25
Vai kāds zina vai Andrejostā var paspiningot vai arī tur vēl ir ledus.
8Edgars6, 3.marts 2019, 16:24
Vai nav vienalga, kur maksāt sodu par spiningošanu neatļautā laikā ?
diametrs, 4.marts 2019, 08:05
diametrs [04.03.19]: Vai kāds zina vai Andrejostā var paspiningot vai arī tur vēl ir ledus.Ko Tu tur gvelz?
Vai nav vienalga, kur maksāt sodu par spiningošanu neatļautā laikā ?
Vai kāds zina vai Andrejostā var paspiningot vai arī tur vēl ir ledus.
bio-r [01.03.19]: Sveiciens! Kāds nevar apskaidrot kas notiek ar Vecgauju carnikavā...lieguma laikā...? Tas skaitās kanāls itkā neko ar gauju viņš nesavieno un neskaitās arī kanāls..drīkst tur makšķerēt no 1.marta?Paldies par nr...viss kārtībā...vecgaujā drīkst makšķerēt.....!
waffenss88, 1.marts 2019, 10:01
Pēc likuma definīcijas viss it kā ok, neatbilst, bet, lai nebojātu sev copi un aizdzītu šaubas un droši varētu trenkāt asari ieteiktu uzzvanīt VVD Lielrīgas inspektoram Strautiņam, cik zinu viņš ir tas, kurš apseko šo teritoriju - tālr. 67807930
Sveiciens! Kāds nevar apskaidrot kas notiek ar Vecgauju carnikavā...lieguma laikā...? Tas skaitās kanāls itkā neko ar gauju viņš nesavieno un neskaitās arī kanāls..drīkst tur makšķerēt no 1.marta?
waffenss88, 1.marts 2019, 10:01