atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eDZH 28.01.16
Sveiki!

Kur Ogres, Aizkraukles vai Rīgas rajonā varētu uzkāpt vēl uz ledus un mēģināt noķert kaut ko?

Neesmu nekur bijis, nav ne jausmas, kas vispār notiek, varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju?

Ne asakas. :)
sushnjaks 28.01.16
Vechi,ko var njaudet,uz juru jus brauciet n-tos simtus,uz salakam ar,a uz vidzemi un z-vidzemi slabo braukt nieka 100 km.?Ledus ir un bus:)
bushmans 28.01.16
Markuss,, copmanis, pat sava ienaidnieka dīķī tādu hu-i-ņu nemet !
Markuss 28.01.16
Varbūt kads zin kadi panakumi ir uz šo intresanto zirnekļ tīklu? -http://m.aliexpress.com/item/32418408815.html

Doma ir nopirkt un paprovet piemajas privata dīķi.
koki 24.01.16
Viena laba lieta no copes tomēr ir. Tad kad esi kādus 4 km ar kājām copejot nostaigājis visā vecaja ekipējuma. Pietam man ir Norfin Ultra float viendaligais. Nu lūk vakarā to visu novelkot nost tā ir bauda. Sajūtas kā nejūtu savu ķermeni,viss tik viegls un gaisigs. Plānos ir Shimano kostjumchiks siltais. Tie tachu noteikti ir vieglāki!?
koki 23.01.16
Ja un bēdu zinja! Re baigais shljudonis nāk! Iespējams drīz nevarēs Rīgā vairs uz ledu kāpt!:(
koki 23.01.16
Biju ar meiteni pastaigāties un skatos kokiem sarma pazudusi. Nu rītdien gan atvilkshos! Ar pirmo gaisminju jābūt ezera!:)
pludinsh 22.01.16
Ko teiksiet par nedargajiem Eva materiala Nordman zabakiem 23eur,vai ir ok?nelielam temp lidz -10
Skabarga 21.01.16
Ar auklām tāda šmuce notiek.Vajadzētu derīguma termiņu,tad vis būtu štokos.Es ar esu tā uzrāvies uz mēsliem.

orests, 21.janvāris 2016, 18:38

pie tam man jau šķiet ka Ēsmas vīri zina kādus mēslus tirgo, bet kamēr neviens par to nesāks runāt, večiem bizness ies no rokas, lai gan man šķiet ka nemaz tik spīdoši viņiem neiet

svens76, 21.janvāris 2016, 19:16

Kā lai viņiem iet, ja katrs otrais brauc un bāž tiem visu laiku kaut ko pakaļā ! :DDDDD
jeeska 21.01.16
Nē, tad burtus izlaiž. Te viss gandrīz gramatiski pareizi, bet domu grauds nesaprotams...:-)
ashukainis 21.01.16
Jeeska, varbūt vienkārši nagus pīpē Bruno :))
jeeska 21.01.16
BrunoL
Ko dzer...iesaki. Iskatās baigi labs, pēc taviem domu graudiem:-)
svens76 21.01.16
Ar auklām tāda šmuce notiek.Vajadzētu derīguma termiņu,tad vis būtu štokos.Es ar esu tā uzrāvies uz mēsliem.

orests, 21.janvāris 2016, 18:38

pie tam man jau šķiet ka Ēsmas vīri zina kādus mēslus tirgo, bet kamēr neviens par to nesāks runāt, večiem bizness ies no rokas, lai gan man šķiet ka nemaz tik spīdoši viņiem neiet
BrunoL 21.01.16
Nu ko,večuki!Maskavas zandartam un mailei baltā kaķa ūsa- to cto doktor propisal! Sariņu kā kaunummatiņu,murmulīti smalku kā peles nekaunība,pusīti no vībotnītes uz āķa un lietas notiekas!
pludinsh 21.01.16
Tieši tā,ir pirktas 'kakas'bet ES nopirku 0.1mm auklinu par 1.50 bet svaigu tikko atvestu,super,tas pats bija vasarā kaut kā nopirku monofīlu līdakai 0.25mm tikko atvestu no Polijas 3.50eur, a bet tētis nopirka tepat veikalā pa 4.30 laikam 0.28 ES ar savu diezgan labus āķus vaļā liecu a bet viņam atrāvienu daudz vairāk bija....
orests 21.01.16
ashukainis 21.01.16
Seaguar aukliņa arī nemaksā 1 eur :))
svens76 21.01.16
Brīvības ielas Ēsmā iegrābos uz vecu Seaguar auklu, nevarēju saprast kāpēc pēdējās dienās esmu pazaudējis tik smukus asarus-aukla vienkārši vidū pārplīst pušu:(( atradu izmesto iepakojumu, protams, uz tā aizmugurē vēl nobružāta cena latos ŗedzama, spriediet paši cik gadus aukla tur plauktā stāv. Auklas diametrs 0,074mm. Šodien 400g asaris pie paša ālinģa noplīsa. Draudzīgs ieteikums Ēsmas vīriem visas vecās auklas nokabināt no plauktiem un sabāzt sev pakaļās. Vnk baigā škrobe...
usis 20.01.16
kādus gadus atpakaļ, upē uzpūties cūks skalojās, kaukādi slāvi brida sarus raustīt, klaigāja ka baigi smirdot, bet tavo stoit:)
urmaas 20.01.16
Par cik tad tādas var noandelēt? Es jau pāris gadus kā vairs nedzīvoju tā kaķa tuvumā, bet nu mammai ir viņas pelēkais runcis ar garām baltām ūsām, ko viņai reizēm labpatīk kolekcionēt.

seeris, 20.janvāris 2016, 20:03

Sardziņiem der kuiļa skausta sari. Nemoki kaķi. Kaķa ūsas nekam neder.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs