Taa, tik taalu skaidrs :) tad kur un pie kaa griesties, lai padenaatutos likumpaarkaapeejus? Shodien tur bija viens, jo lija visu dienu, bet ir dienas, ka vechi tur pilns...
24.Visu gadu aizliegta jebkura veida makšķerēšana:
◦24.2. 100 metru posmā lejup pa straumi no aizsprostiem, slūžām, ūdenskritumiem un citām gultni aizsprostojošām ietaisēm;
Chau. Jautaajums sekojosh? Vai ir atljauts makshkjereet pie/zem.mazajaam hidroelektro stacijaam (hesiem) Ropazhos ir maza hidro elektro stacija uz kanaala, kas iztek un ietek L.Juglaa, zem hesa pavasaros pulceejas daudz zivju, taiminji, vimbas, raudas un citi zveeri, visas taas zivis, kas naak no juuras naarstot. Netruukst arii zivju gribeetaaji, copmanji. Man jau shkjiet, ka nav labi taadaas vietaas atljaut copeet. varbuut kaads var sho te komenteet un padaliities ar veertiigaam atzinjaam vai citu informaaciju.
Paldies.
Sveiki ! Man tāds jautājums. Paskaidrojiet man, kas ir sliekšots. Es jau agrāk esmu par viņu dzirdējis, bet tā arī neesmu sapratis. Vai tas ir tā, ka pie kaut kādas mazās zvingalvas , teiksim 3 g uzāķē sliekas gumijas zivtiņas vietā un tad pa grunti velk ?
Sveiki.Varbūt kāds zinat kādu maksas autostāvvietu Ķīpsalas izstāžu centra tuvumā.Man nepieciešama pastāvīgi darbojošās,nevis tikai tā uz izstādes laiku.Vai varbūt ir kāda privātmāja vai uzņēmums Ķīpsalā,kur varētu uz 2-3 dienām droši novietot laivas piekabi,par maksu,saprotams.
Jautājums! Iespējami, kāds zin, kādas karpas "Vitkopos" šai sezonai ir ielaistas, kāds izmērs!?
Aizpagājušajā gadā uz pagājušo sezonu, cik sapratu, copei ielaida karpas no 0.5 līdz 1.5kg., kuras pārsvarā, pavasarī, arī izķēra!?
Nezinu kā citiem,patstāvīgiem copmaņiem šamējais iedod kādu sauju kombikorma.!
Runājot pa karpām,Liepiņš stāstīja ka viens esot braucis un ķēris oktobra beigās karpas.Bet nu piekritīšu Bandito pa karpām diezvai marta beigās kas būs
Parasti jau foreles tiek barotas ar kaut kādu kombikormu. Ja nu akurāt necope, vajag palūgt, varbūt iedos. Diezi vai zive atteiksies no šādas mantas, ko ikdienā patērē.