atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

osis 29.11.13
skreejeej-tas droši tavs čomaks:)
strauts 29.11.13
Trešdien, 27.novembrī, plkst.14.20 Valmierā, veikalā Fabrikas ielā, 1974.gadā dzimis Jaunpiebalgas iedzīvotājs izdzēris divu litru tilpuma alus pudeli, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma.

Veikalam radīti zaudējumi 1,37 latu apmērā.
laikam baigi slāpa:))
vlDream 29.11.13
es sevi nevērtēju augstu lai zemu kristu! ši video mani izbrīna kā to var dabūt gatavu uzmet javu un piemet ķieģģeli un šis stāv kā pielīmēts
Tonis 29.11.13
Nu re ,viss atgriežas vecās sliedēs...
Tik tiešām ,'runāsim par visu ko',un 'ne par ko'un nepieirsīsim tēmu ar citām lietām...:)))
Tehniskās kļūmes novērstas.
degarzivs 28.11.13
Nu tad tā - pietiek pieirst ēteru, sāksim cienīt viens otru un portālā CL runāsim attiecīgi par copi un lietām, kas ar to saistītas! Ne? Politikai un citiem mēsliem pietiek publisko interneta vietņu kur ņemties un tukši irst! Visiem ne asakas!
texas65 28.11.13
Jāprovē dzejā varbūt:)))
Bralitis 28.11.13
Tāpēc Texas dirs skaistāk un viss būs ok :)
texas65 28.11.13
Pilnīgi piekrītu RedBull teiktajam bumsa sadaļā par bērnudārzu!!! 2-3 gadus atpakaļ copes lietās vēl bija ļoti daudz normālu veču ar ko padiskutēt!!!! Lielākā daļa no tiem šo lapu vairs neapmeklē.Pēdējā laikā daiļdirsēji to vien dara kā pietaisa forumu:( Mazliet žēl, ka tā...
Bralitis 28.11.13
Dream tev absolūta taisnība . Nav drošāka arhitektoniskā veidojuma par arku.
CROCOP 28.11.13
Vai kads var pateikt kur pie mums var nopirkt Favorite spininga katus?? Vai ari kadu internetveikalu . Zaranije sps :) !
vlDream 28.11.13
aakkis 28.11.13
degarzivs 28.11.13
Bratan - Tu atkal mauc auzās, cilvēks runā vienu Tu blēj citu! Žēl ir visu cilvēku, runa ir par ikdienu un elementāru ikdienas attieksmi, ne par bojā gājušajiem!
gintsgg 28.11.13
OK .
Tonis 28.11.13
Gint,
uzprasies,ja?
Klāj galdiņu tai būdā,pēc ~1 stundas būšu!
Tonis 28.11.13
Ja vispār to 'saulaino' laiku nebūtu bijis,mēs tagadiņ dzīvotu apmēram kā somijā,tak dzīves līmenis mums toreiz nebij sliktāks kā viņiem...:)
gintsgg 28.11.13
Provokators tāds...:)Tu zin,ka neatvālē ar...:)
Kūpinātās sīgas būs?

Tonis, 28.novembris 2013, 10:51

Jā , paņemsi līdzi , tad būs , man nav , Tu pa svensoniem dzīvojies , Tev arī sīgas , man ir desa , speķis , nu tādas lietas .
Tonis 28.11.13
Provokators tāds...:)Tu zin,ka neatvālē ar...:)
Kūpinātās sīgas būs?
kutis 28.11.13
Krievu laikos 60 % no rūpniecības strādāja armijas vajadzībām, tas bija arī viens no galveniem iemesliem kāpēc rūpniecība sabruka.
Varen plaša mana zeme dzimtā :D

Bebrs, 28.novembris 2013, 10:08

Rūpniecība armijas vajadzībām tas ir progress ja tā nebūtu bijis tad mūsu līmenis būtu daudz zemāks.Tur kur civilai sfērai piesaistīts viens institūts armijas vajadzībām pieci un labākie .Visās rūpnieciski attīstītās valstīs gudrākās galvas strādā kara mašīnai un rada jaunākās istrādes kas pēc gadiem nonāk mūsu apritē.Tur nevienu neintresē kādā mēlē tu runā ka tikai smadzenes strādā vajadzīgā virzienā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs