pateret'aju kopsumma x 24h diennakt'i x laiks kop's p'ed'ej'as p'arbaudes + kaut kads sods
Kā diez var sarēķināt nozagto?
Varbūt kāds zinās teikt,kāds ir sods par tipa elektrības fenderēšanu? Man kāzuss tāds-izīrēju telpas,kurās īrnieks laikam nedarbus ar skaitītājiem darījis. Atnāca pārbaude-plombas nepatīkot.Saka,atbildīgs būs īpašnieks. Nu tas jau it kā saprotama lieta,jo kam kāda daļa par maniem negodīgajiem īrniekiem,tur man pašam jātiek galā.Jautājums tāds-kā aprēķina sodu un aptuveni uz kādu ciparu jārēķinās?
raihs, 30.septembris 2013, 21:52
kaut kur dzirdēju, ka diezgan dārgs pakalpojums, sarēķina nozagto un ar kaut ko reizina.... tās zāles galvenokārt esot priekš lauciniekiem, jo tiem tā štelle ļoti ejot pie sirds...
Varbūt kāds zinās teikt,kāds ir sods par tipa elektrības fenderēšanu? Man kāzuss tāds-izīrēju telpas,kurās īrnieks laikam nedarbus ar skaitītājiem darījis. Atnāca pārbaude-plombas nepatīkot.Saka,atbildīgs būs īpašnieks. Nu tas jau it kā saprotama lieta,jo kam kāda daļa par maniem negodīgajiem īrniekiem,tur man pašam jātiek galā.Jautājums tāds-kā aprēķina sodu un aptuveni uz kādu ciparu jārēķinās?
Dzeerve- mož vari iemest linku, vai ko citu, kā piedāvājumu apskatīties.
Dzérve - atradi motoru áderi,vai arì dabùji no privátás kolekcijas ?
tapirs-n, 30.septembris 2013, 08:16
tapirs-n, 30.septembris 2013, 08:16
Tur tomēr cenas zemākas un piedāvājums stipri lielāks!
tada jau doma bija to lappu veidojot.vel salikt vietas kur laivu var ielaist,kur naksnot aptuveni kadas zivis un dzilumi!
anapurkis, 29.septembris 2013, 09:50
Tur tak viss ir. Gan laivu ielaišanas vietas, gan naksmitnes un veikali. Pat laivu piestatnes un laivu DUS.
Ká var atrast fìderistu májaslapu?
Sveiki! kāds nelaiž kautkad tuvākajā laikā uz klaipēdu? varētu paķert man motoru, par attiecīgu samaksu, protams!
protams ka var!kad ir tev laiks,ieceko un kadus papildinajumus veel tur vajadzetu ieviest!vienkarsi man labs pazina to lappu buveja,sim no tadaam lietaam sajega ir ok,bet diemzel no copes gan loti beedigi!
tada jau doma bija to lappu veidojot.vel salikt vietas kur laivu var ielaist,kur naksnot aptuveni kadas zivis un dzilumi!
anapurkis, 29.septembris 2013, 09:50
Saits labs tikai nesasprindzināju smadzenes par punktu likšanu /Usmu varu salikt/
Tā fishmap.eu lieta būtu interesanta kopā ar sadaļu "Kā gāja copē (atskaites)?"
es mazo enkuru - liekas 1.3kg pirku darbariks.lv
Olas dažādi, kāda kuram tā uztvere. Faktiski jau ola arī ir nogalināšana:)
Bet ir vesela kasta veģetāriešu, kas ēd sviestu, sieru, biezpienu, pienu u.t.t. - tobiš var ēst ne tikai zāli, bet tikai tos produktus, kas neprasa atņemt dzīvību.
Man kolēģe neēd tikai siltasiņu dzīvnieku gaļu, bet ēd sierus, zivis, krabjus un citus tunčus:))
Tā ka cik veģetāriešu, tik viedokļu.
Man jau šķiet, ka tie pareizie tomēr būs vegāni. ja jau principiāls, tad līdz galam un pārtiec no zāles:) Starp tiem arī ir dalījumi, piemēram, vieni ir svaigēdāji un rij zaļu, citiem patīk to zāli šmorēt:))