atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Frenks 23.12.11
Gribētos dzirdēt no Copes Lietu veidotājiem , kad " komentētākajās ziņās "pamainīs saturu...Nu jau kādu pusgadu ziņo , ka upēs ielaidīs foreles , ka noķerta lielākā karpa utt. itkā nekas cits interesants nenotiek. Diemžēl tas ir apnicis .
bums 23.12.11
Tu esi atvēris lapas pimkodu
AndisN 23.12.11
Vai kāds datorus pārzinošs cilvēks,nevarētu izskaidrot kas ir pa lietu,ka man verot vaļā kādu i-net lapu,vai te pat CL,šad tad viss ekrāns ir pilns ar šādiem simboliem ---> name="chkForm_subscribe" value="1" />
martins_ 22.12.11
būtu labāk vakardienā palicis.... a tagad vēl arī jāstrādā......
Vairis30 22.12.11
Vabolītes neieliktais video par Lemberga pamācību ko darīt uz pirmo ledu:
janchuks 22.12.11
es sasniedzu 100m, reali tur beigas ir velviena barjeru ar kuru ieskreju finishaa :D
Karlis_K 22.12.11
Pamēģiniet barjerskrējienu : Skrien un lec
Kustiniet ar QWOP. Es kaut kā špagatā aizklunkurēju 74m, knapi pārrāpos pār 1. barjeru :D
L-upesLinis 17.12.11
Ne par tēmu, bet...
Interesanta reklāma i-mmm
Liekas ka kaimiņvalstī bija līdzīga nosaukuma finansu institūcija:)
skutans 17.12.11
par kūtrumu piekritu bumam, man patīk dūnītis uz pirmā ledus. 0,08 aukliņa, mazākā izmēra kapara disko bumba un viss notiek .
..Aivis.. 17.12.11
liku bildi,bet kkas nesanāca...labi jālaiž copēt!!
..Aivis.. 17.12.11
Tajā reizē!!
..Aivis.. 17.12.11
man ir bijis uz pēdējā ledus,ka neņem mormišku VISPĀR, bet uz blitkas viens pēc otra un izmērs arī labs!!(meža ezerā)
bums 17.12.11
Es to uzskaitīju teorētiski Pats arī pārsvarā visu ziemu lidz aprīlim labāk piekopju bļitku ;))
..Aivis.. 17.12.11
bums, tā nav, ka asaris blitku ignorēs..pagājšgad 12 martā (vārdadiena) vilku ašukus 0.5-0.8kg kas bija pilni ar ikriem..
bums 17.12.11
Šogad mums pirmā ledus prieki izpalika jo
1.ja ledus būs janvāra vidū /kā sola sinoptiķi/tad par asari ar bļitku var aizmirst /puncis būs jau pils ar ikriem un dzīvo medībā tas būs kūtrs/
2.kā vienmēr varēs patrenkāt līdakas
3.Ja Peipsi jarve tiks novākota tad atkal presings būs jāliek uz Raudām
4.brekši intensīvi salīduši ziemošanas bedrēs -būs jāmēģin tos kacināt
moderators 17.12.11
Autobuss uz Straupi, ar makšķerniekiem, dosies pirmdien 7.30!!!
chesterss 17.12.11
Jo go goooo!
espac 17.12.11
Es te tā lai skumīgi nepaliktu :)
Vot, mēģināju izmīlēt visas pasaules sievietes, kaut kā nesanāca (uzrāvos uz vienas, patīk ;) ) tad centos visas pasaules naudu nopelnīt, gandrīz sanāca, bet konts izrādījās nepareizs, tagad cenšos izdzert visu pasaules alu...laikam nespēšu :) Palīdzēsiet? :D
orests 16.12.11
Jaunie talanti!Bus dzinieks!
sagittario 16.12.11
Mjāaa, vecais zēns Čaks nobālē...
:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs