atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

AndrisABC 27.10.11
Šie procesi ir ietekmējami, jo vairāk cilvēki izrādīs savu viedokli, jo vairāk tajā ieklausīsies arī politiķi. Klusešana ir izdevīga tikai tiem, kas visu grib darīt pēc sava prāta. Politiķi arī ir cilvēki un var nejauši gadīties, ka kāds arī seit iegriežas. Un kritika jau nevienam nepatīk. Var būt ne uz reiz, bet kādreiz pieņemot kādu lēmumu Tā pilīte pēc pilītes tomēr kaut ko var ietekmēt.
Tonis 27.10.11
eMKa,-dumaj,dumaj-Fedja...
Urmaas,domājoši un uzņēmīgi sen jau ir savā biznesā....
eMKa 27.10.11
Tikko pārradās mana mīļotā 4ās varas pārstāve, padalījos ar savu sāpi. Dabūju "bliezienu pa pieri" atbildes veidā- ko cepies par procesiem, ko nevari ietekmēt.
It kā jau pareizi, pats to esmu deklamējis, ka nevajag iespringt uz to, ko nevari ietekmēt, bet koncentrēties uz lietām, kas ir ietekmes zonā...
Lūk, tagad sēžu un domāju- vai tiešām šie procesi ir nosaucami par neietekmējamiem
urmaas 27.10.11
eMKa
Nestrēb karstu.Ministra pienākums nav operēt.Ministri risina globālās lietas,bīda politiku.Tobiš nedara neko.Ja neskaita valsts&mūsu mantas izsaimniekošanu.Ko izdarija bijusī veselības ministre "blondā govs" - veselības nozari noveda līdz kliņķim.Secinājums - ministram ir jābūt virspusējām zināšanām nozarē,nevis nozares speciālistam.Lai operētu ir dakteri nevis ministri.Galvenais ,lai nozarēs sēž gudri godīgi un domājoši uzņēmīgi cilvēki.Nevis pašlabuma meklētāji&šeptmaņi&zagļi.
Sir 27.10.11
Tiko atgriezos no pastaigas Sigulda ar meitu ( brivdienas daudz lauzu un auto sastregumi ).
No Gaujas tilta apmeram pa vidu Turaidas puse redzeejam ka divi lasi smuki groozas akmenjaina sekluma, feini. Vietejais kas skatijas turpat teica ka vakar vel lasu nav bijis.
P.S Izpildiju savu pilsonja pienakumu, iznesu lidz miskastei 2 pudeles un 3 cipsu pakas ;-))
AndrisABC 27.10.11
eMKa, par Sprūdžu neko, ne sliktu ne labu nevaru pateikt, jo nepazīstu viņu, var būt tieši labi, ka viņš ir no malas, bez klišejas. bet droši varu pateikt, ka: paskaties kas notiek izglītībā. Kā sāka runas par izglītības reformām, vislielākie reformu kritizētāji ir rektori, pasniedzēji, tie paši nozares speciālisti, profesionāļi. Kā tu domā, tas ir tāpēc, ka sliktas reformas vai tāpēc ka šie cilvēki ir labi iekārtojušies un viņiem nekādas reformas nav vajadzīgas? Vai šie cilvēki varētu sakārtot izglītības sistemu studentu un skolēnu laba?
Kaut kā muļķīgi sanāk, ka visi metas tev virsū, bet principā šī ir normāla diskusija bez apvainojumiem un uzbraucieniem.
usis 27.10.11
visreālāk dziedāšanas, ja pareizā korī ietrāpa:)
Tonis 27.10.11
-e) dziedāšanas..
Zvaigzne 27.10.11
Ir jautājums kurš skolotājs (nozares speciālists) var kļūt par Izglītības ministru?
a) fizikas,
b) ķīmijas
c) fizkultūras
d) darbmācības
usis 27.10.11
šamais esot pētijis kā izmenedžet piķi no pašvaldību ITizācijas, bet nav sanācis , tobiš nav laiduši klāt,aiz kam nācies iesmērēties tur kur ir iesmērējies,pārdot sevi puisis prot
eMKa 27.10.11
AndisABC- vai vari minēt kādā saistībā ar vidi un reģionu attīstību ir cienītas E. Sprūdžs, izvēloties Tevis definētos salīdzinājumus- okulists, anesteziologs, fizioterapeits???
eMKa 27.10.11
Tur nav nekāds ilgtermiņš, ir redzams tas pats īstemiņš, kas, protams, atspēlejas arī ilgtermiņā...
Var kāds no iesaistītajiem atrast kādus EU līdzfinansētos mērķa projektus zivju aizsardzībai, esošo biotopu aizsardzībai, attīstīšanai kā vienai no rekreācijas nozarēm.
Domājat, ka nav tāda mērķfinansējuma? Tas ir, tikai mūsu "vides speciālisti" tam visam ir pabraukuši garām.
Un neiestāstīs man neviens, ka nespeciālists savā jomā var vadīt ministriju...
AndrisABC 27.10.11
eMKa, vai slimnīcas vadītājam ir jābūt labam ķirurgam, bet var būt okulistam, nē kardiologam vai anesteziologam, jebšu .....? Diez vai da jebkurs nozares pats labākais specīālists automatiski būs pats labākais nozares vadītājs. Tad jau var aizrunāties līdz profesionāls ministrs. Kāpēc ne? Labāk pagaidīt un paskatīties, kas notiek. Jaunajiem parasti ir lielāka motivācija kā vecajiem bukiem.
Zvaigzne 27.10.11
Ja atklāti, es neticu, ka kaut kas mainīsies un ir iestājies ...
andriskkk 27.10.11
Mums jau politikā labākie politikā neiet, nākas iztikt ar resursu, kāds ir pieejams :D
Zvaigzne 27.10.11
eMKa, piekrītu tam ka kļūdas, ko var pieļaut neprofesionālis, ilgtermiņā var mums slikti atspēlēties. Bet man tīkami domāt, ka ministrs ir nevis tas ārsts ar dūci rokā, bet slimnīcas vadītājs, kas izskata ko pacientiem vajag un pacientu sūdzības, lai saprastu kas nefeunkcionē, kaut kā tā.
Es arī vēlos lai tevis pieminētā prakse - norma izbeigtos, bet diemžēl cilvēki kuri ir spējīgi ko mainīt nav vēlami valsts pārvaldē.
usis 27.10.11
interesanti, ko par šo teiktu civilizētās valstīs;)
andriskkk 27.10.11
Nepārspīlē, ministru nevar salīdzināt ar ķirurgu, drīzāk ar medmāsu, kurai ir jāpadod instrumenti.
eMKa 27.10.11
andiskkk- negribi iet kādam izoperēt sirdi? Cik saprotu- ir entuziasms, zināšanas pofig, nu nomirs tas pacients, nomirs...varbūt ar nākošo klāsies labāk...
eMKa 27.10.11
Es vienkārši savā muļķa prātā gaidu, kad šī prakse beigsies un strādāt sāks cilvēki, kas ko sajēdz, nevis deldē dibuā un skaisti atrakstās, iznesās visādos TV raidījumos un jāj smadzenes vairumam ļaužu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs