Nju cik atcros, un esmu lasijis, tad tadas lietas kaa tubiks, kaskjis, ir tiesam nabadzibas pazime valsti. Padumju laikos tadas lietas skaitijas izskaustas.
Tubiku pamata jau dabunot musu supermodernajos cietumos, kaskji pats biju viegla forma nokjeris jauniba.
Ir jau divaini ar tam slimibam un imunitati, ta pec tas katastrofas Haiti izcelas laikam holera, daudzi nomira, skiet tukstos. Atzina ka ta kaite sakusies no Nepalas miera uzturetaja kontingenta, laikam siem imunitate, a vietrejiem naave.
Tubiku pamata jau dabunot musu supermodernajos cietumos, kaskji pats biju viegla forma nokjeris jauniba.
Ir jau divaini ar tam slimibam un imunitati, ta pec tas katastrofas Haiti izcelas laikam holera, daudzi nomira, skiet tukstos. Atzina ka ta kaite sakusies no Nepalas miera uzturetaja kontingenta, laikam siem imunitate, a vietrejiem naave.

Ja kas,tad tuberkuloze ir viena no nabadzības pazīmēm valstī.Tas ir tikai sākums.

Dzerve !!!! kur skatijas sliezu parmijnieks ( strelocnjiks ) ???? nosaut.
http://www.delfi.lv/news/national/novadi/liepajs-ezerkrasta-skola-divi-bernu-saslimusi-ar-tuberkulozi.d?id=41330913
http://www.delfi.lv/news/national/novadi/liepajs-ezerkrasta-skola-divi-bernu-saslimusi-ar-tuberkulozi.d?id=41330913

Dzeerve !!!!! kas tev tur Ezerkrastos par tuberkolozes epidemiju skola ?? bardaks, nolaidiiba, dzelzcelja parmijnieku nosaut.

Vakar copējot vēdzeles garām aizšāvās 2 ugunsdzēsēju mašīnas uz ezerkrasta pusi... beigās mājās braucot uz ganībenes stāvēja vēl 2 pažaru vāģi un no vienas mājas pāri nebija palicis varteikt nekas :):):) kopā šamējo 4 mašīnas dzēsa! beigās atradu arī vienu video, saprast neko daudz nevara...

gribeju pajautat ka butu labak uzsedinat esmaz zivtinju uz lidakam , ja lito grunsmakskeri. bet ta lai "dzivais" paliktos dzivs un kaucik kustetos gar grunti.

bļāviens veči, lietotājvārdu šeit nevar nomainīt! a lai izdzēstos un pārlāgotos vajag lērumu visādu sūdu aizpildīt! nafig nevar nomainīt lietotājvārdu, visu citu tak var?

silpeiv parasti tādi joki ir ja valsts ir norādīta USA un tad mēģina LV kodu vadīt. Skaties kas ir ar valsti, vai arī pamēģini bez -.

Kā saprast šito ? The Zip Code you entered is not valid. Please enter a new Zip Code.
Man liekas ka pasta koda jāraksta,bet ierakstīju neder :@ Pat nav tik daudz vietas :@
Man liekas ka pasta koda jāraksta,bet ierakstīju neder :@ Pat nav tik daudz vietas :@