Kā vispār veicās spiningotājiem ar copi - man liekas ka pēdējās nedējas tā kūtri ņem...
Parasti vilku vienā copes reizē pa 2, 3 līdakām....bet tagat pa 3 copēm knapi 1 zemmērs...
:D:D:D:D līdaku sezona tikai sākas!
Pēdējās dienās esmu bijis copēt, bet kaut kā sūdīgi ķerās. Kā iet Jums ar copi un vai līdaku spiningošanas sezona ir jau galā?
Es būšu tas,kas mocīsies uz zemes,jo uzreiz augšā tiks parauti ticīgie.!!
Epox59 ,paķer līdz suhariku maisu,ja nu pēkšņi jāpamet copes vieta :):) :D
Ačgārnais , man no iepriekšējās reizes suhāru un mahorkas maiss stāv .... , ko atkal... , nu piekāš tos sludinātājus , kārtējo reizi būs ne tanī kalendārā paskatījies , braukšu copēt... :DDD !!!
tātad- kas pozicionējas šeit- forumā- paliek!!!!Urā...
Kāmēr rakstīju komentāru izrādījās, ka ne viss ir tā kā izskatās.
Jezup, apgrieztais bija patiess ticīgais, tie, kas lasa šos komentārus ir "pārējais vairākums palikšot uz zemes arī ciešanu perioda laikā"
silpeiv!Sludinātājs pajokoja!Agriezies!!!!!!!!!!!!!!!
Jā notika,tikai viens sīkums,ne spininga,ne tīkliņa.
Uz tā akmens notika spininga reklāmas fotosesija.DDD
burtnieks tas akmens,kautkur manīt:))
Kāds puisis dzīvoja daudzstāvu mājas pirmajā stāvā. Uzzinājis, ka astotā stāvā dzīvo skaista meitene, izdomāja iet ciemos un iepazīties, bet vajadzīgs iemesls - jāpaprasa gludeklis.
Nu šis priecīgs jož pa trepēm un domā:
- Es prasīšu, lai iedod gludekli, un varbūt mani aicinās iekšā. Ja aicinās iekšā, tad varbūt pacienās ar kafiju, ja pacienās ar kafiju, varbūt gribēs, lai es palieku ilgāk vakarā, ja palieku ilgāk vakarā, varbūt gribēs vēl kaut ko vairāk, redz ku forši. - A ja nu viņa gribēs vēl kaut ko vairāk, tad kaut kas var arī gadīties. Ja kaut kas var gadīties, tad man būs viņa pēc tam jāprec, un tad.. ..ārprāc, vot šito gan es negribu.. un tā domādams jau spiež zvana pogu astotā stāvā. Meitene atver durvis un ierauga
jauku puisi, kurš šai saka: - Zin ko, ej tu galīgi dirst ar savu gludekli!
Tā puiši slaktē lielās mammas ar zemmūdens makšķerēšanu. BRRRRRRRRRRRR

Autubuss atnāca ar 15 minūšu nokavēšanos,bet tad jau miljonas bij pie vienas vietas tā skola :D:D