Vairi, pat iedomāties nevari, cik man bildes ir no tās reizes Engurē. Mazie cūcēni ir gan rokās paņemti, gan ar āboliem zobos, gan nofočēti, kad tos glauda, gan, protams, tāpat visa ģimene. Nu labi, ne visa, viņas tur ir pārāk daudz :D
Vaitad neesi bijis tur mežiņā, kad viņas baro?
Asaris19, izdari, kā es. Savācu visas mājās esošās vecās, nolietotās motorzāģa vīles, saurbu sienā caurumus, sadzinu tajos vīles un nu man garāža izskatās kā copes veikalā... :-)))
Izjaucu(pilnīgi) shimano stadic 4000gtm rb.Tagad vajadzētu salikt atpakaļ,bet baidos,ka paliks liekas detaļas pāri...
Vai ir iespējams kautkur atrast detaļu specifikāciju,kas pēc kā un kādā secībā?
Palīdziet.. Mājās stāv 8 kāti ar spolēm, bet nevaru atrast kur vinjus nolikt lai nemaisās pa kājām, salikti uz skapja augšas, gultas galā, bet vienalga nav ērti + dzīvoju dzīvoklī.. iesakiet..
Nu to ka makškernieki iz cuukmenji to es toch zinu ,bet esmu paarliecinaats ka ja vadiishosh peec piemeeslotas apkaartnes,tad pie brekša toch netiksu!! :) taapeec vechi ja varat tad izliidzat un iesakat ko normaalu-nebaidaties-neizkjershu visas zives no juusu vietaam,jo esmu iesaaceejs!! :)