EDS,no Rīgas pa Ventspils šoseju kad ieraudzīsi pilnus krūmus ar šmuci būsi finišējis.
To tev var ieteikt? ņem fīderi, balto, iespējams motili.. BArību paņem, iebaro, un copē. Varkalī pie kāda brekšuka jau tiksi gandrīz garantēti, bet kolhozs būs liels. Brauc darbadienas vidū. IEspējams būs mazāk. Pie varkaļa ērta piebraukšana, un nekur tālu no šosejas ar nav jāiet. :)
Eds
Brauc droši no Rīgas pa Ventspils šoseju.Pirmais stāvlaukums/i abās ceļa pusēs,stāj nost.
:))
urmaas viņiem tiešām ir PO jo viss ir zahvačeno un zaplačeno. Atceries kā tika legalizēta ZM. Tā ka viņiem nav pamata uztraukumiem, bez viņu piekrišanas nekas viņiem par sliktu netiks pieņemts.
Es gribu aizmaukt uz to rajonu tjipa varkalis tjipa lielupes mute-kaa man NG saciija un pasēdēt uz fiideri,jeb gruntsmakšķeri! Breksi gribas,vai vismaz normaalus plichus!!Varat viiri ko ieteikt!!??
Eds. Varkalis ir varkaļu kanāls. Meklē, kur lielupe ietek babītes ezerā. Vienreiz tur biju uz līdakām.. Ja būtu kaut ko dabūjis, būtu ok, bet tur regulāri ir baigais kolhozs. Un cemerētāji.
Mārtiņ.Vi drīkstētu šo punktu konkrētāk lūdzu.:))
» 12.3. mākslīgo ēsmu, kas abos galos aprīkota ar nekustīgiem āķiem un ar vēl vienu āķi (vai bez āķa) vidū starp tiem, ja makšķerē upēs ledus periodā; – piedāvājums izņemt no MOSP bija labi argumentēts un punkts varētu tikt likvidēts nākamajā MN redakcijā.
Par ZM runājot.Ja jau šamie nevar,vai negrib,apmeklēt sēdes,kur izšķirās šamo liktenis.Tad tas varētu nozīmēt tikai vienu - šamiem PO.Varbūt ari kļūdos.
:))
Tad sanaak ka varkalis un lielupes mute nav viens un tas pats!??
Nē , Varkalis atrodas mazliet uz augšu no tilta uz Jūrmalu .
Vechi!Kursh man paskaidros kur atrodas Varkalis-pati lielupes mute!!! Taa laikam pareizi! Skatos kartee un nekaadi nevaru izprast!!Paliidzat luudzu!
www.MOSP.lv ir atskaite par tikšanās rezultātiem Zemkopības ministrijā.
Paldies Vairi, par plastmasnieci arī nebiju īsti pārliecināts, jo tai ir nepieciešama uzlabošana... fizuāli foršas ir Somu putuplasta kastes, tikai manos krajos nav redzētas:)
Pēc manām domām šī būs labāka, jo praktiskāka salīdziniet ar iepriekšējo. Man tā zaļā bija, pārdevu

to Br. Es, parasti, griežu firmā "Izoterms"- ar lāzeri!!!
Brālīts,tad jau drīz gatavojies kļut pa onkuli :D
Uijj, braucu pa Ven šosi.... Gātē veču tā, kā kārtīgā mājas frikadeļu zupā frikadeles! Kur tur kaifs copēt? Jāskatās, ka kādam aiz čupra neaizķeksē, nedod dievs aiz auss :))
Zinu :)) Tāpēc izbaudu to mirkli kamēr mazs :)) Varu stundām skatīties kā džeks iepazīst pasauli :))...kamēr lielā māsa(18,5 g) džekus maina kā tārpus labā copē :))))