Sir
21.10.11
Sir
21.10.11
micuks
21.10.11
silpeiv parasti tādi joki ir ja valsts ir norādīta USA un tad mēģina LV kodu vadīt. Skaties kas ir ar valsti, vai arī pamēģini bez -.
silpeiv
21.10.11
Kā saprast šito ? The Zip Code you entered is not valid. Please enter a new Zip Code.
Man liekas ka pasta koda jāraksta,bet ierakstīju neder :@ Pat nav tik daudz vietas :@
Man liekas ka pasta koda jāraksta,bet ierakstīju neder :@ Pat nav tik daudz vietas :@
eerglis
21.10.11
vakar MOSP tikās ar zemūdens mednieku pārstāvi. Diskusija bija visnotaļ produktīva un konstruktīva. Mēs labāk sapratām viņu nepieciešamības un vajadzības, kā arī panācām zināmu vienprātību par atsevišķiem jautājumiem.
traxis
21.10.11
Kā vispār veicās spiningotājiem ar copi - man liekas ka pēdējās nedējas tā kūtri ņem...
Parasti vilku vienā copes reizē pa 2, 3 līdakām....bet tagat pa 3 copēm knapi 1 zemmērs...
Parasti vilku vienā copes reizē pa 2, 3 līdakām....bet tagat pa 3 copēm knapi 1 zemmērs...
traxis
21.10.11
Pēdējās dienās esmu bijis copēt, bet kaut kā sūdīgi ķerās. Kā iet Jums ar copi un vai līdaku spiningošanas sezona ir jau galā?
silpeiv
21.10.11
Es būšu tas,kas mocīsies uz zemes,jo uzreiz augšā tiks parauti ticīgie.!!
silpeiv
21.10.11
Epox59 ,paķer līdz suhariku maisu,ja nu pēkšņi jāpamet copes vieta :):) :D
epox59
21.10.11
Ačgārnais , man no iepriekšējās reizes suhāru un mahorkas maiss stāv .... , ko atkal... , nu piekāš tos sludinātājus , kārtējo reizi būs ne tanī kalendārā paskatījies , braukšu copēt... :DDD !!!
AndrisABC
21.10.11
Jezup, apgrieztais bija patiess ticīgais, tie, kas lasa šos komentārus ir "pārējais vairākums palikšot uz zemes arī ciešanu perioda laikā"
silpeiv
21.10.11