atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 16.08.11
Motelīt
Privātajās ūdenstilpnēs nešķiro,vai pensionārs vai invalīds vai bērns.Galvenais nokāst piķi.Maksāsi par visiem trim!
:))
Motelitis 16.08.11
Bik Esu saputrojies! Gribu rīt laist copēt karpas,3 cilveki vienam atlauju nevajag,2 vajag! vai varu nemt vienu atlauju uz diviem,tas ir 3 kati pa 7 ls?! Doma ir pa Udensrozem....ieprieks paldies!
joonny 15.08.11
kas paziit balezeru,varat pastaastiit,ja nav nosleepums.kuraa galaa mazajaa baltezeraa taas zaljsvaarces tagad dziivojaas.paldies
!!
urmaas 15.08.11
Usjo.Aunu kājas un laižu iečekot kādu Kurlandijas "Peļķi".
silpeiv 14.08.11
tantuks labi pateica!!

Kargina cilvēkiem līdz šim visi plāni apkārtnē ir izdevušies. Viņa saka, ka par lielu naudu pat velns danco, kur nu vēl Latvijas ierēdņi.
burtnieks 14.08.11
BMX-ieej jebkurā makšķernieku veikalā un Tevi tur ar kastēm nomētās.
PARBMX 14.08.11
Kāds nezin - ir makšķerēšanas kastes speciāli priekš spiningotājiem ? (Lai vizuļus varētu smuki salikt.)
Ja varat iemetiet kādu bildīti un kur nopirkt.
urmaas 13.08.11
OK:))
lauris17 13.08.11
Nau tas pats....uzprasi guncam...vinam ir mans jaunais nr....
urmaas 13.08.11
Tere tere pazudušais dēls:))
Tev tel nr tas pats,vai atkal esi nomainijis?
lauris17 13.08.11
Cau urmaas.... jalai uz juru:D
urmaas 13.08.11
Te jau daži labi sāk kā atslēdznieks pirmsvēlēšanu kampaņā.
silpeiv 13.08.11
Gaigars,tas jau kaa kurs cilveks..
aigaigars 13.08.11
Silpeiv, es gan negribētu piekrist. Pats esmu "līdzīgs gadījums", bet neteiktu, ka esmu baigi stiprs utt (es ne par fizisko), lai gan kā to ņem. Ir ļoooti daudzas lietas, kas atšķirās no jauniešiem ar abiem vecākiem, ir daudzas ļoti pašsaprotamas lietas, ko nemāku, nevēlos iemācīties, kaut tā pati cieņa pret citiem, strādīgums utt. Labi, šī nav tēma, par kuru gribētos publiski runāt.
Tonis 13.08.11
Varbūt izaugot bez tēva, bērns arī veidojas stiprāks un patstāvīgāks,bet vai tas atsver to trūkumu, ko Tu varētu kūt no tēva gādības un mīlestības,-domāju ka nē....
silpeiv 13.08.11
Ps.un augot bez senca,tas cilveku dara stipraku!
silpeiv 13.08.11
Boroda,esmu audzis bez teva.!! Berniba ,nebija no vieglajam,mamma un ome izaudzinaja. To ko rakstu netaa,ta nav dzive..!

Butu labak turejis muti pa vecakiem!! Tagadejiem sikajiem ir viss,kap uz galvas vecakiem,uzsvilpj un pienes klat rotallietas un saldumus. Vara sudus ,tik noglauda galvu. Agrak pamegini neierasties laikus majas,savarit kadas ziepes. Pa dibenu ar siksnu!
epox59 13.08.11
Sulla > Labs rīts , jālaiž ...,
-domāju ,ka līmenis nebūs tik liels , fiksi kafiju un.... :)!
lauris17 13.08.11
Zivmens.....Baravikas jau ir, bet ka dzirdeju sogad esot baigi tarpainas:D
edvinss 13.08.11
Paldies

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs