Nemiet par labu, un ne asakas.... Kolkas gala... Mikeltorni....
lauris17,ap kuru rajonu sēdeji pie jūras.
Paldies, Lauri par info!)) Pats gan nebraukšu, bet priecē, ka sezona sākas!))
Sweiki.
.var jau jura seidet uz gruntenem...vis notiek copites jau ir un diezgan smukas....no plk. 21.lidz 23,30.. dabuju 15.butes. un diezgan jau pabiezas, bet vareja jau but vel lielakas drusku...
Jaunnedēļ sola karstu , ... kādu trešdienu , ceturdienu varētu sāk domāt .
Rīgā uz tirgus jau tirgo , kaut kur jau ir... :) .
Manā pusē vēl baravikas nemana, bet bērzlapju, podiņu un gaileņu ir nejēgā daudz. Čoms šodien pa 3 h 10 kg gaileņu pielasīja. Es jēdzos ar mellenēm-pašvaki- ļoti izlasītas. Šodien pusdienu mērcējos pa mežu :D
Pēc šitā "gāziena"jābrauc skatīt.DDD
Sveiki visiem. Varbūt kāds zin, vai mežā jav ir parādijušās baravikas ? :) paldies...
man tikai svētdienas brīvas.
Murg nesatraucies kad pazudīs otra čigānu saule kļovs sāksies :DD
darbs,darbs,darbs,ZB jau,un tā visu vasaru,kā tiek uz copi tā bezkļovs un viss kas tik vien iespējams.
Bumsi
Mans parasti savādāk mēdz teikt - negaisa laikā taisītie!!!
:))
Caur dirsu dzimuši vienmēr smird :DD tas nav domāts nevienam personīgi ,bet ...............
Es tavus vecākus neapskaužu, ačgārnais.
boroda,varbūt ivanānam ar iemācīt basi spēlēt ?:D:D
Kambis būtu Mozgovam iedevis bietē...
daziem te nepatika sieviesu izlases spele.nu tagad jus vellnu redzesiet.
Skatoties basketbolu ir jūtams K.Kambalas trūkums izlasē.
Hontetots- nevajag te manit cilvekus ! Pastaiga biezak pa zivju paviljonu !Un no tira dika kur ir visas analizes nedrikst ielaist kada cita tiplne ? Kas tad tas ?}}}}
Pilnīgi iespējams, ka no privātā dīķa, tā ka tur viss viens, kāds tas izmērs.
Bet nopirkt un atlaist - teorētiski tas nav labs variants tādēļ, ka var ievazāt visādas slimības. Un šogad šajā pašā tirgū man nav vēl nācies redzēt līņus tādā stāvoklī, kas būtu atlaižami (cik gāju, akvārijos bija tikai pa kādai karpai).