ne !!!
kad sagriez gabalinos.
un pec iespejas saldaku smarzu.
Neizskatās pēc mencu mednieka-ja kartupeli nevar izvārīt!
seinass,vai ta uz tupeņiem mencas taisies ķert?
Nemizots kartupelis jāvāra,ja netaisi kaut vai manis aprakstītās boilas.
vai kads var pastastit ka javara kartupelis karpai?
p.s. nenosodiet mani par to ka izvelejos itka nepareizo sadalu...
Bet aizņemas gan ... un nedaudz palieto :)))))
Sievu un makšķerēšanas piederumus jau parasti neiznomā.DD
Sveiki. Pēc kādas nedēļas taisos ar tēti maukt uz Daugavu pamēģināt kādu samu noķert...
Jautājums- vai var iznomāt/aizņemties no kāda kvoku???
Wiking! Paldies par CSDD e pakalpojumu.Biju atpalicis.Izrādās, ka tur pat savu noģīmi var aplūkot, ne tikai cik ilgi kas derīgs.
Ačgārnais > Taisnība ... :) , skatijos savā , man uz pieci gadi , tāpēc ka šofera un vēl vienu , visu laiku kārtoju kopā .
opi !! mūžu dzīvo,mūžu mācies!!
Neatkarīgi no medicīniskās izziņas derīguma termiņa B kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem veselības kārtējo pārbaudi veic ik pēc desmit gadiem, bet personām pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas - ik pēc trim gadiem.
Interesanti vai Mopsēni ir apsveikuši sava biedra ((LMA) apvienība)) valdes priekšēdētāju vārda dienā?
sienaazis > -parasti šofriem med. izziņu izdod uz 5.gadi .
sienāzi, tikko apskatījos. Man medicīniskā ir derīga līdz tiesību deīguma termiņam. no 2003 līdz 2013
csdd.lv -> e-pakalpojumi piereģistrējies un visu redzēsi.
Tauta, ja prāvus esmu dabūjis 2003 g ar derīgumu 2013 g.
Kā ir ar to med izziņu, viņa automātā ir uz 10 gadiem, jebšu nē ?
Mani te kolēgu izd.... bija beigusies, štrāfs 20 LVL un tiesības nost.
LMA pārstāv Makšķerniekus, Vides aizsargātājus, izrādās arī Zvejniekus.... tikai nezinu kāpēc patiesībā nav apmierināti makšķernieki, vides aizsargātāji un zvejnieki. Varbūt tomēr nevar uz vairākiem ķebļiem nosēdēt un tāpat kā sacensību organizēšana un rekordu reģistrēšana ir lietas jāatdod tiem kas tās vēlas darīt?
sienāzi, nevar vīrs vairs strādāt,ja pabalstu piesakās no kunga un ķēņiņa algas. Jātup pašam mājās.