atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sienaazis 30.06.11
viepli, ja man aprautu motorene grunteni redzot kaatus un to ka es maksskkereeju, naakossais taads paarbrauciens vinniem beigtos ar uztiitu stiepli uz dzenskruuves.
silpeiv 30.06.11
Kads zin kur interneta tiesam var redzet u 19 basketbola speli!

Latvija -Taivana
silpeiv 30.06.11
Tautas partija rulle :D:D
silpeiv 30.06.11
Tiesā pieprasa nerīkot referendumu par Saeimas atlaišanu
silpeiv 30.06.11
Urmas,uz to lopu kas pie stūres tiesam neskatos,šad tad intresanti uzmest acis viņu kompanijai :):)
silpeiv 30.06.11
Urmas,drīzak vini skatas uz makskerniekiem ,ko redz 3 menesus vasara,kad silts :D
urmaas 30.06.11
Ačgārnais
Kurš tad uz šamiem skatīsies,ja ne makšķernieki???Šamiem jau nav nekādas intereses braukāt,ja neviens neredz!!!
:)))
silpeiv 30.06.11
urmass,zin cik ļoti patīkami ir ka tu salidini gruntenes,redzi brauc pa pretejo krastu motorlaiva viss ok,un peksni griez uz tavu krastu,uz laiz pari gruntenem..

Pat stiprakie nervu ipasnieki,neizturetu.!!

Un tā kadas 15-20 reizes copes laikā!!
urmaas 30.06.11
No kurienes tāds ļaunums???
:)
silpeiv 30.06.11
Varētu motorlaivām un ūdens motocikliem pieņemt noteikumus uz ūdens ( upēs) makšķernieku popularas vietās!
1. Ātruma ierobežojums,kaut ņem nost motoru un ar airiem airē :D
2. Aizliegts veikt straujas kustības,zb jau nespēj izvilkt grunteni!

Ja neievēro noteikumus,makškernieks var laizst ar pusķiedeli!!
Karlis_K 30.06.11
tinis> melnbaltās saglabājušās tikai kā papīra bildes no filmiņām? Vai arī datorā desaturēti digikadri? Iekrāsot jau var melnbaltas bildes, bet nekad tas nedos labu rezultātu, āda izskatīsies mākslīga kā lellei. Esmu restaurējis vecas m/b bildes, ieskenējis, retušējis fotošopā u.t.t.
milijonas9 29.06.11
Tini, izsaku līdzjūtību. Lielākas gan var, bet nezinu par krāsām. IEspējams, ka kāds ar to nodarbojas.
tinis 29.06.11
Vīri vai kāds nezina vai melnbaltās bildes var gabūt
lielakas un krāsainas.negaidot momira sieviņa,ļoti gribas kaut ko atmiņai.
silpeiv 29.06.11
epox,drizak otradi,lidz pusdienlaikam lec kaut pats udeni,un pec tam ir intrese :D
epox59 29.06.11
silpeiv > Es jau nesaku , ka 100%..
..šodien līdz pusdienas laikam kāda izrādija interesi un pēc tam , lec kaut pats ūdenī.. :)
silpeiv 29.06.11
Urmas piedo,ja tas biji tu :D
silpeiv 29.06.11
Urmas tirgu biju,zivis nokeru :D

Epox paldies pa info,nakotne noderes,bet sodien gan nepiepildijas :)

Vismaz ,visu dienu vareja,sauloties un copet ka no mates miesam,tik bl... pecpusdien uzradas motorlaaivas!! Kaut vienreiz ar visu dzenskruvi kada aizietu pa pipe..em!! Vienam aspratim ienaca tiesi preti,spiningot. Ja vins lasa,tad tu esi neaptests azis :D:D Tas carnikava. 10 min. 2 maneklus aizsutit pa pieskari,metiena !!! Tas ir jamak :d .Es aiz pieklajibas klusu smejos :D
COPMANITIS 29.06.11
paldies ;)
zipaks 29.06.11
COPMANITIS 29.06.11
Sveiki, vai kāds varētu pastāstīt par zebrus ezeru ?
vai tur var braukt ar savam laivām? vai ir nepieciešama kāda licenze?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs