mlg2 bet tie kas ir lietotie ss .lv vai tad visi buus maximas ratini ? nopietni jo ar gribeetu noteikti pirkt bet 300 par traku tad jau mashiinu ?
maajas lapsa:)vispaar jau man ar maajaas liidziigi,tik droshas palikushas ka reizeem noiet gar pashu ar paaris metru attaalumu
Un šitas ir medību suns? Kurš kure ''dzen''?

cilveekam vajag liidz veikalam,vai uz copi ar ko aizripot,a tu apgjeerbus un citus pribambasus:)saprastu ja vinjsh te par Tour de france runaatu:)
Ruu
pieliec klāt visus citus atribūtus:)
bez apģērba nu nekas nesanāks
pa 300ls daargs prieks,ja veel kaads tev vinju nosvisnjii:(
kvoks
nu mani tūlīt apries:)
normāls aparātiņš Tev ap 300ls iznāks,tas ja gribi izjust baudu no procesa,ja gribi vienkārši sevi pamocīt ir maxima,Depo u.t.t
kvoks, ja veļuku vajag tīri priekš braukšanas bet ne meitenēm zīmēties, tad iesaku Zviedru armijas ričāgus. Pēc skata masīvs un neveikls, bet īstenībā izturīgs un ripo labi.
kvok -es izstastiju variantu kaa mans draugs nopirka pa 50 ls labu riteni lietotu ! ne maximas ratinus ! jaa ir darbniicas kur remontee un pat var autoservisaa salabot ne visos bet vai Riigaa neliist ? peerkons ir ?
paprasi un remont pasi. moš paveicas un ir :) izvēlies atpazīstamas markas, apskaties lai nekas neļurkājas, un ķēde ir taisni uz zobrata nevis šķībi. ta jau turēs.
ja kas ir lietoto veikali, kur šamie sataisa pirms pārdošanas :))
tas svars ielikts,tā starp citu,ķīnietis jav šādu svaru netur:)un jautāju tādēļ ka nav tāda iespēja speciāli aizbraukt uz Rīgu un izbraukt ar n-tajiem ričukiem.Var būt kaut kam pievērst īpašu uzmanību(kas vairāk izdilst)nēsmu braucis ar ričuku 30g,ir taču aizmirsies kāds izkatās -joks:))))un var būt šādam svaram ņemt kaut kādu īpašu,BMX???:DDDDD.
Nu būtu pigori,ka es savā mazpilsētā lidotu pa ielām ar BMX:)
vai tad ritenim ir svara ierobezojumi tad jau neko paarvadaat nevareetu uz vina nu protams nejau 300kg bet sapraatiigi meklee ss.lv ! izbrauc tad redzeesi kaa ripo un ar vairaakiem lai redz atshkiriibu ja nesaluuziis ::buus tavs
bums:DDDD,bet man ne do smexa,no krieviniekiem vecajiem vēl sajēga bij,bet no šitiem vairs nekāda,velosipēdi:klasiskie,komforta,pilsētas,pludmales,utt....,galvenais ka paskatos un visi liekas vienādi daudz maz,tātad kāu lai izvēlas?
kvoks Ir jāpievērš uzmanība lai būtu 3 riteis.............:DDDDDDDDDDDDDDDD
Bl... sezu dzivokli plavniekos,domaju paskatisu netaa basketbolu .Un tur man parada so :D:D:D:D
Atvainojiet, Jums šis pakalpojums nav pieejams. Saskaņā ar licences līgumu raidīšana internetā ir ierobežota tikai Latvijas teritorijā.
Sveiki!!!
Kurš šeit ir no BIOR, man ir viens mazs jautājums.
Mazliet ne par tēmu,bet nu tomēr.Var būt šeit apgrozās kād ričuku guru.
Gribu pajautāt,uz ko man būtu jāpievērš uzmanība pērkot lietotu velosipēdu(jauns nav pa kabatai),mans svars 109kg:augums:1,87m,vai vispār ir ričuki priekš tādiem svariem?:)))
------Duglas
mani ar šodien pie priedaines no 19:00-20:30 zivis ignorēja, nebiju skuvies, tur laikam tā vaina
23.maijs 2011, 21:14 | -------
...vispār insanta lieta,kad vēl zem galda gāju pilnā augumā,viens vecs copmanis teica,ka uz copi jāiet baltās zeķēs un tai dienā nevar ēst neko no zivīm!
nezinu vai task-ko maina,bet kopš tā laika tā daru!
moš,citiem arī ir kādi ticējumi :)))
plencisbrencis, neko neesmu saņēmis :(