atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eerglis:vēstule ar t.nr.,pamgini parunāt.
andriskkk 24.05.11
Jā, jā. Un pēc tam teiks, ka nepareizais gads :)))
Bebrs 24.05.11
Raidorganizācijas "Family Radio Worldwide" prezidents Herolds Kempings, kurš bēdīgu slavu ieguva ar apokalipses jeb Dieva otrās atnākšanas neprecīzo prognozēšanu, nācis jaunā ar jaunu pareģojumu. Kempings sasauca īpašu preses konferenci, kurā atvainojās par saviem neprecīzajiem aprēķiniem un paziņoja nākamo prognozi - pasaules gals atnākšot 21. oktobrī, raksta "The New York Times".
"Es jums varu apliecināt: kad 21.maijs atnāca un pagāja, man tas bija ļoti grūts, ļoti grūts laiks.
Es nevarēju saprast, kas īsti notiek. Savā prātā es pārdomāju visus Dieva dotos solījumus, visus viņa dotos pierādījumus, zīmes un visu pārējo - viss sakrita tik perfekti. Kas gan varēja noiet greizi? Es lūdzos, lūdzos un lūdzos man paskaidrot, kas noticis," atzīstas Kempings.
Tad sludinātājs esot sapratis, ka 21.maijā bijusi "neredzamā tiesas diena" - garīgā nozīmē, kam sekos piecus mēnešus ilgas dabas likstas un galīgais pasaules gals pienākšot tikai 21.oktobrī.
eerglis 24.05.11
meklēju kādu kurš ņemās ar photoshop vai tamlīdzīgi. ir viens ieskanēts vimpelis, kurš jādabū uz ielūguma vāka. Ideālā gadījumā, ja meistars būtu ar tipogrāfiju aiz muguras, jo jādrukā būs aŗi ielūgumi un iespējams afiša.
marti 24.05.11
p.s. prosecco bellisimo.
marti 24.05.11
shodien tirguu panjeemaam pesce misti :) dazhaadas zivju filejas. super. nevienas asakas :D nu jau darbi iet uz beigaam, ceru izlauzties arii pie uudenjiem...
maituputns 23.05.11
nu jā Nokia the best :))
eerglis 23.05.11
man ar nokia tik jaunāks models :))
maituputns 23.05.11
man agrāk bija Nokia 5 kaut kāda tur tāda oranžā gumijas gandonā. tā tik bija laime, iekrīt ūdenī nokrati un ej tālāk. dubļi virsā nav problēmu noskalo zemūdens un miers :)
eerglis 23.05.11
man ir ūdens izturīgais telefons. esmu peldējies ar šamo kabatā vis čik pih!
maituputns 23.05.11
OVI maps ir baigi labā lieta, pats nesen nopirku NOkia, ar bezmaksas navigāciju. rāda ļoti precīzi, turklāt pazīst latvijas vietas, ielas un pat ceļazīmes atpazīst!
murgs 23.05.11
kā man riebjas copes veids velce un ūdas,to pat izstāstīt nevar ne uzrakstīt.būtu man teikšana,tos copes veidus aizliegtu uz mūžību,kopā ar zemūdens medībām!!!
susuris 23.05.11
Izmērcēts telefons jāmērc spirtā,spirts iztvaikojot paņem līdzi ūdeni ,un tad jāžāvē . SPIRTĀ un nevis šnabī.
Brusis 23.05.11
Man ar ir Nokia 2710,esmu apmierināts
Zivnieks 23.05.11
ja ir pa 29 LVL tas aparāts, es viņu ņemtu momentā...īstenībā moš pat pats arī paņemšu :))
daddy_j 23.05.11
LMT lapā c7 ir mazcenas - 29Ls prasa
silpeiv 23.05.11
Kādas atsauksmes telefonam ar 4 sim kartem ?
daddy_j 23.05.11
oi, sarežģīti tev jautājumi...

ja nokia, tad skaties to, kam iet OVI maps ar free navigation. jaunāko ārzemes karti ielādēt no interneta neko nemaksās...pag. gad. uz somiju braucot nokia 2710 ļoti labi sevi parādīja, labāk nekā neatjaunots tomtoms :)

savukārt HTC var piem. tomtomu ielādēt :)
Zivnieks 23.05.11
man čoms nopirka nokia c7 - nu baigā štelle, kamera ekselenta, kvalitāte lieliska, gps šancē ideāli...baigā manta, bet nezinu vai ir mazcenas :(( liekas, ka zivgarnim ar bija šitas aparāts un slavēja arī viņš viņu :))
sienaazis 23.05.11
htc, vai nokia ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs