ruu, staarkki un gulbji patiesiibaa tik pie mums taadi saudzeejamie, patiesiibaa nodara lielu postu.
sienaazi,nesmejies par nabaga bezdarbniekiem...
reiz pa kjeljuku raadija kaa opereeja liidz naavei izvaargushu gulbi,bija aakjis kaklaa kaut kaa izduuries,skats bija ne visai,tur viss bija iekaisis un strutoja,vaardsakot leena mokosha naave,tapeec ja ir iespeeja,labaak gan tos nabaga putnus un zveerus ir atkabinaat.Un galvenais pie uudenjiem neatstaat auklas un veel visaadas drazas.ir krastaa arii atstaats aakjis zaabakaa iedurts
gulbi, ko netaisiiji cepeti :))))
ruu,man jau nebija vizuls,bet parastais aakjis ar maili...un pie tam uz fiidera viss notikaas ar testa spici liidz 45 gr....domaju,ka shamaa too aakji taapat bij ierijusi liidz kungjim...man jau gandriiz visa spole bij iztiita:(
gulbi, man pag gad regulaari taa bija, liku divas mailes uz feedersisteemas, svins 25 g
tad tu domaa ka tai kaijai ar to aakji knaabii buus labaak?
Ruu,da nu nafig,es panjeemu ar skjeeri,un nogriezu auklu...
Gulbi es jauniibaa redzeeju kaa puikas mesto vizuli pakampj kaija:)vot bija kauseeshana:))
meegjinaaju paaris reizes pievienot bildes,bet kaut kaa nesanaak:(kaut kaadas probleemas lapai peedeejaa laikaa
aizvakar bij pigors...metot grunteni ar maili,pakjeera kaja..vo bij ekšens:(
ieprieks te ar maniju video kaa pareizi slieku uzlikt uz aka, bet nevaru atast.. interese tiesi lielas sliekas naktenieki.. un ari der kaa mazakas puski:).. paldiis..:)
gazes balons laba stelle.. var taisit tusjonku taisamo 8)..
Varbut kads zina vai sis Large Carded Abu Killer Lure. AL0089. Ta ir tagadeja ABu garcia kompanija vai ari tas ir pavisam kaut kas cits?
heijā - man vienīgajam vai vispār cl.lv nokāries un neļauj esošajām galerijām pievienot bildes???
aakkis> labs video un fišiņš, un reti inteliģenta publika, matu nedzird :)