Makšķernieki,kur jūs ātrāk bijāt?
Izskatās ka vairs Hesa būvniecību neaptures un upi sajās...
TV "Nekā personīga" par jaunu HES uz Vaidavas...
Uzsper gaisā - norakstīsim uz teroristiem .Pateiksim ka tur bij massu iznīcināšanas līdzekļi ....pēc tam pateiksim ...upsss.... piedodiet par kariņu :))
veči ko darīt lai viens pidars kuram ir dzirnavas beigtu stumdīt līmeni augšā lejā pa 35cm....dīķis labs ,bet dēļ ūdenslīmeņa maiņas nav iespējams pacopēt?
Deglava-nē.bet Juglā gan šancē bez brīvdienām.
Deglavas iela,salmo veikals sodien jau nestrada ??
sveiks Orests:)
iisti viiri nereklameejaas!!!
:))
Orestam.
Kaa neker, es Valle uz pludu vinas keru, arii Tomee, taa bija pagaajusogad, bet to koku 4 maijaa 5 no rita no cela novacam.
shodien sausajaa daugavaa pilniigi sausaa necopes laikam kriize jau iemetusies upee mlaad ko dariit ?
Kautkas jocīgs!Baigi interesē karpu cope ar pludiņmakšķeri,kā gājis uz ko ķēris,kāda taktika.Izrādās ka karpas nemaz ar pludiņmakšķeri vairs necopē!Izpētiju visu jauno karpu forumu un neko tādu neatradu.Laikam esmu palicis vienspats kas ķer karpas ar pludu!Ne asakas karpu speciem un arī pludiņniekiem ja tādi vēl ir!
Biju sodien Valle. Baigais tuksums.Galigi negribeja kosties.Paris laimigo bija kas tika pie karpinas.
martinsss - ir jau ir un ne tikai tur pa visu sauso ir liini un karuusas tik noker dienu kad ir cope te ir kaa loterijaa izvelc bileti un savelc zivis .
klops_G ;kilka
Paldies vīri, vismaz daudz maz skaidrība kāda tagad ir. A to vakar kreņķi noķēru, čoms uz špini uzkāpa, tagad vietā meklēju.
ivo,laikam iesildīšanas vaina...
Ķekava ir netālu no Rīgas Bauskas virzienā. Surstenis ir Daugavas malā pie Ķekavas. "Baigā" līņu cope tur nav, bet esmu noķēris tajā vietā savā pirmā reizē tur nesliktu eksemplāru un zinu, ka tur veči brauc sēdēt...
Toni shaadaa aukstumaa nevar kosties pat vinas :D
A,kā piekdienas vakaros ar nāriņām,vai kožas?