atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

guntarskl 29.04.11
Zivniek, Mikum palūdz.
zaceps 29.04.11
Man nav saprotama tā monarhijas izrādīšanās,tai pašā laikā miljari pasaules iedzīvotāji cieš badu.Tad nav jābrīnās,ka musulmaņu pasaule piesaka svēto karu.
Jurik 29.04.11
Nu bet ir tak skaisti... Un tas ir vēl viens iemesls šodien iekost cepumā... tā karaliski... ar atšautu pirkstiņu stopku turot..
klops_G 29.04.11
UK gandrīz vai otrā LV, tāpēc arī rāda! :D
Bet ja nopietni arī man to nesaprast, kāpēc tad nerādīja SWE kāzas pagājušogad... Un vispār man pie sirds tas galīgi neiet, no iedzīvotāju naudas uztaisa n-to miljonu vērtas kāzas ,kuras ienesīs miljardu- kkā jēli tas viss liekas! :D
Bebrs 29.04.11
Ieslēdzu tv. Pa LNT, TV3 un LTV1 rāda karaliskās kāzas. Galīgi nesaprotu kāds letiņiem ar to sakars. Mošk citiem divvietulībā sanāk vēl karaliskākas kāzas.
Zivnieks 29.04.11
:DD
padomāju, un sapratu, ka aknu palika žēl :)))
gatisl 29.04.11
Zivnieks,
es Tevi varu tikai šodien aizvest :))
Zivnieks 29.04.11
Ir baigā šaise :DD Nevaru atrast vietu mašīnā braucienam uz MRK 1. Maija pasākumu, nu ja šito izlasa kāds, kas uz turieni dodas no Rīgas un ir brīva rūmīte, padodat, lūdzu, ziņu vai nu PM, vai 26628882.
liels paldies!!! :))
drl- 29.04.11
orests 29.04.11
silpeiv....Braucu ar moci 26gadus,jā un esu arī donors,67reizes esu nodevis asinis!
xoct 28.04.11
svilpeiv un copmaņi neder vispār nekam? :D
Tu vēl bmw vadītājus te sāc aplikt.
aakkis 28.04.11
Mazliet no zemūdens dzīves
silpeiv 28.04.11
Parasti moču vadītāji ir labie donori.!!
daddy_j 28.04.11
ai...man kaukā kā labākais pārvietošanās līdzeklis šķiet auto, a močus - ceļa, krosa, kvadri, sniega un ūdens uzskatu par izklaides rīkiem - "skaidu noņemt" jau var, bet nu tā, tīņiem no tā lielāks prieks... :)
xoct 28.04.11
Zivniek! Varu jpeg ielikt albūmā! vari sev arī ielikt!
daddy_j - plakluso nemēģināji braukt? ;)
daddy_j 28.04.11
xoct, nē man citi pasākumi...moci sieva pirms 15 gadi aizliedza :)
Zivnieks 28.04.11
xost
:DDD laba atbilžbilde :DDD
xoct 28.04.11
daddy_j arī pie baikeriem? :)
uz parādi brauksi?
daddy_j 28.04.11
...tāpēc es svētdien kāpšanu laivā vēl apsveru...iespējams, ka šūpos arī uz zemes sēžot :)))
marti 28.04.11
cerams, ka shie paraleelie pasaakumi atsijaas konkurenci :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs