atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

papirs 25.04.11
andris56 Piekrītu ,bet tikai nakts laikā.
eerglis 25.04.11
re cik godīgii. paskaties ss.lv
ciemup;e ar ir
gatisl 25.04.11
valdemara dīķis - včera uže vsjo vilaviļi, foreļ buģet na sļeduješej ņeģeļi :((
gatisl 25.04.11
bet vai tur nebija kanpi izmēri (līdz kg)? man sīkos jaizved izklaidēties :))
V.S.O.P. 25.04.11
Gati - brauc pie Voldemāra :) Ķegums, gandrīz.
andris56 25.04.11
zuti copē tāpat kā vēdzeli-uz grunteni, tik tā atšķirība,ka vēdzele intensīvi barojas pie zemas ūdens temperatūras, bet zutim patīk siltāks ūdens(vasara)
gatisl 25.04.11
labs rīts :)), gribēju jautāt par kādu tuvāko (Rīgai) maksas foreļdīķi, varbūt ir kāds ko esmu palaidis garām? Uz Pērtniekiem slinkums braukt :))
papirs 25.04.11
Kāla ezers:
Licencētā makšķerēšana no laivām atļauta tikai gaišajā diennakts laikā, ne agrāk kā vienu stundu pirms saullēkta un ne vēlāk kā vienu stundu pēc saulrieta;
Pastāstiet ,kā var noķert zuti?
andris56 24.04.11
Ruu, kurā Latvijas pusē dzīvo? Domāju, ka vidzemē līdakas vēl kaifo pēc nārsta:):):)
Ruu 24.04.11
shodien liidakaam beidzaas Lieldienu gaveenis:)gaaja pa ezeru ka shljakatas vien griezaas,viena pat man iekodaas kumee:)
ivo 24.04.11
Es eju uz copi veiksmiigu dienu visiem !!!!
kaatels 23.04.11
ar labu nakti, biedri
qwerty 23.04.11
Maximas veikalā (tur arī makšķernieku veikals)Ulmaņa gatvē gada kartes nopērkamas - šodien pirku
silpeiv 23.04.11
Nu es jau neko,pats vainigs.. Bet kipa solot pec menesa viniem!! smiekligi :D:D
andriskkk 23.04.11
ps.laikam gada kartes tagad ir deficits ??:(:( ehh nevajadzeja gulet,bet panemt gada sakuma
23.aprīlis 2011, 12:05 | links
----------------------------------

Gada kartes uz pirmo maiju vienmēr deficīts. Katru gadu ir šāda problēma, bet vēl joprojām tas līdz atbildīgajām personām nav aizgājis (laikam kakls pārāk garš) un nevar sataisīt nelielu rezervi.

Vienu gadu arī aizgulējos, Liepājā izbraukāju visus veikalus, pastus - nekur nebija, atradu Grobiņas pastā. Draugs savukārt nepaspēja nopirkt. Atnāca inspektori, noštrāpēja. :)))) Un runas, ka nopirkt nevar - paša problēma, ka guļ. No vienas puses pareizi, nav ko gulēt, no otras - tomēr - īsti riktīgi nav, kaut kādam kompomisam jābūt. Bet pie mums jau vienmēr čerez žopu viss notiek.
silpeiv 23.04.11
Paldies pa padomu!!! :P
Wiking 23.04.11
Varbūt tuvumā ir vecas lapu kaudzes, tur parocies, jābūt!
silpeiv 23.04.11
pedejais jautajums,mola,vai ta tuvuma ir kads copes veikals
silpeiv 23.04.11
wiking :D,aizvilkos lidz tai vietai,butu slieka pats dzivotu atraku visu ko vareja atrakt :D:D un nekaa :) eh jacapo uz veikalu
Wiking 23.04.11
Tikai saskaņo rakšanas darbus ar sakarniekiem, elektriķiem un gāzeniekiem! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs