Un te arī viņam neviens nav labs :)))
ble..ne es maku sarakstities,ne ka.plikskinu ar vienu pirkstu.man 40 gadi.vienigais ko interneta daros CL un zole vardes.
kaat.sarakstisies ar mani.putnins ta grib...
ar ko ...savas domas izteicu....
bacis sarakstieties privāti, lūdzu :))
preteji visai /zives bandai/.KATELA-KATA komenti man patik tads poziitivais nahuizms......tam cilvekam ir sava odzina....
Vo - ivo paņem šo un laidiet uz Daugavu :D
Te jūtama tāda kā lai definē nepatīkama gaisotne starp 2 inspektoriem jebšu es nesāprot pa īsto es neko neesmu teicis tomēr varētu pievērsties Daugavas tīklu licējiem ZB tie jau ?.
Runci? Pietiek. Tālāk tikai pie upes. Ok?
Neaizmirsti ka vilciens pašam var pautus noraut, zinot kur pieķēru tevi ar bračku un čomu bļitkojot ! Gaidu, gaidu ......
Ministru kabineta noteikumi Nr.833
Noteikumi par sabiedriskā vides inspektora statusa piešķiršanu un anulēšanu, izvirzāmajiem kritērijiem un prasībām un apliecības paraugu
20. Dienests var anulēt sabiedriskā vides inspektora statusu, ja sabiedriskais
vides inspektors, pildot sabiedriskā vides inspektora pienākumus,
pārkāpj normatīvo aktu prasības, pienākumus pilda nekvalitatīvi vai neievēro
ētikas normas
- tas par maliķi, gaidi, vilciens nāk :D
15.aprīlis 2011, 23:52 | links
Klau kolēgas, te viens čalis kaut kad aktīvi pārdeva svina džiga galvas. Komplekts bija pa piecīti? Vai kāds nezin kā jamo atrast? Baigi vajag.
kātiņ!?
Mans arī Tevi "õluvjū"!
avt- tu laikam nezini pēdējās piles likumu?! Ā, zini, tad jau par veļaspulveri nav jāmāca
Man liekas, ka tu muldi- tik daudzus darbus nevar vienlaicīgi veikt, tik nedomā sev bērt aiz vaiga/nu, to veļaspulveri/
avtt - Teu pēc vīreļa bildes šķiet, ka viš' ir draugos ar zobupastu?? :DDD
kātiņ,kauč pēdējo pili Tavam aiz vaiga!
Vata' manam žēl?!
;)
p.s.viens gan...kātel,Tu esi čomos ar zobpastu???Ja nē...am sory(nu ,par pēdējo pili)...
avt- a rasējumi būs, ar pēdējās piles reportāžu
šitam angļu lordam paradums tāds- rīvēt kuli,aiz nekodarīt, gar beņķa malu
avtt,liek ielāpus...
avtt rukā
avtt ņammā iekš'...
avtt ,jaunnedēļ coperēsies!
;))