atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 16.04.11
avtt - es rukāju ;) Pieskatu vīreļus, kam sestdienā negribās kustēties ;)
Tu jau ar laikam "slaisties" šon, ne? ;))
avtt 16.04.11
kilka,ko slaisties?
;)
andriskkk 16.04.11
Izklausās pēc 1. aprīļa specreportāžas :D:D
kilka 16.04.11
Re kā poliči strādā un puisi izkalkulē, labais pastāsts - cik Gb filmu un fočeņu pārskatījuši, kamēr filmu "salīmējuši" - CSI laba sērija būtu par šo tēmu. Sorre, ja ir jau bijis ;)

bums 16.04.11
O jopcīt biju palaidis garām :DDD Man baigais slogs atkrīt :DDDD
kilka 16.04.11
Par šito jau te nesen runāja. Gunča zināja stāstīt par lielāko plusu - tīrot līdaku, breksi - visas mazās asaciņas tiek sasistas lupatās ;)
bums 16.04.11
UN viss garšīgais paliek pie zivs :DDDDDDD
bums 16.04.11

Super šādi notīrīt zuti -vai līni ideāli Un Keršers ir ar karsto ūdeni ;DDDDDDDDDD PALDIES NEBIJU IEDOMĀJIES
Breks 16.04.11
Bebrs 15.04.11
Ministru kabineta noteikumi Nr.833
Noteikumi par sabiedriskā vides inspektora statusa piešķiršanu un anulēšanu, izvirzāmajiem kritērijiem un prasībām un apliecības paraugu
20. Dienests var anulēt sabiedriskā vides inspektora statusu, ja sabiedriskais
vides inspektors, pildot sabiedriskā vides inspektora pienākumus,
pārkāpj normatīvo aktu prasības, pienākumus pilda nekvalitatīvi vai neievēro
ētikas normas
- tas par maliķi, gaidi, vilciens nāk :D
Ruu 15.04.11
shodien taa kaa likaas ka apstaajies
sidla5 15.04.11
Šovakar ir laks 23.13.Aiviekstē māmuliņā diemžēl,bet vēl par 2.cm.līmenis ceļās,es ar jau no tā visa esmu piekusis.
Ruu 15.04.11
gribeeju apvaicaaties,vai kaadam ir kaut kaada pieredze ar aalantiem?
Bebrs 15.04.11
Nē, paldies nevajag, labāk tad es pa Ventu viens pats :D
Ruu 15.04.11
:)Bebr nav probleemu,gribat to seergu Ventaa Aiviekstee to siiko suuda braalju ir ka njudz,veel vakar gaaju paskatiities liimeni Aiviekstee,pljavas uzpluudushas,panjeemu akmeni un laidu kruumos,astes vien nogriezaas,tagad shiem ir zelta laiki,straadaa brigaadeem
Bebrs 15.04.11
Ventā gan ļoti maz palicis, piemēram vietā kur ir bijušas vairākas ģimenes palicis tik viens eksemplārs - drošvien trakā ziema pastrādāja. Mazās upītītēs gan ir labāk :D
Ruu 15.04.11
:)es ar pasmeejos,ko tad vinji visu Riigu iezhogos,jo piedod bebr tie zhurkulji jau vairosies kaa trushi
eerglis 15.04.11
no piebarošanas noteikti viņu kļūs mazāk.
Bebrs 15.04.11
Rīgas pašvaldība vairs nemēģinās bebrus apkarot, bet gan ar tiem sadzīvot. Lai pasargātu kokus no bebru zobiem, ap tiem tiks uzstādītas dekoratīvas sētiņas, bet dzīvniekus nolemts piebarot.
Ruu 15.04.11
:)es kukainju peetniekiem biju taada kaa sensaacija pagaajusho gad:)un driiz jau buus laiks kad shiem atkal varees piekljuut.Smeljot mazos redzeeju kaadus 6 gabalus,domaaju ka pieaugushie sanaaca lai deetu olas:)taa ka tagad droshi jau olas shkjiljaas

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs