atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Vajag palūgt lai kāds ratiņos pastumj :))
Ruu 12.04.11
nesaki vis,ja jaanoiet km gar upi,tas ir pat ljoti buutiski:)
Tas pie spiningošanas nav būtiski :))
humors 12.04.11
man sap papedis
andriskkk 12.04.11
Kādreiz arī katru dienu mazgājās tikai nabagi :D Aristokrāti staigāja un smirdēja, lēja virsū smaržas un smirdēja smaržīgi :))
zivotaajs 12.04.11
starp citu - kaaadeiz lasis bija iistaaka kalpu bariiba jo naaca narstot u nto vietejie cilvecinji gan tirgoja gan kupinaja .. saaliiija u.ttttttt gatavoja ziemai lai buut ko njammaat - a tagad lassis dizciltiigs njammajiens
Ruu 12.04.11
man pat kaadu laicinju atpakalj bija gadiijums,runaaju ar vienu Norveegji,bija smuka liidaka un uzcepu,gribeeju pacienaat,bet taadu reakciju negaidiiju gan.Taa ar riebumu,fui kjip netiira zivs esot un pie shiem neviens needot:)es pasmaidiiju,bet nu fakts kaa taads
Nu gan izlepuši zuši un vēdzeles ir ubagu barība ? :)
andriskkk 12.04.11
Mēs jau i ubagi pret rietumeiropu :D:D Vot i barība attiecība.

Bet man garšo un man vienalga, ko par to domā Rietumeiropa :D Lai tie mīkstie grauž savus lašus, man ir līdakas, asari un esmu apmierināts :D
Ruu 12.04.11
mja salduudens zivis needu iipashi,iznjemot tos pashus losh veidiigos un asaris,liidaka zanders paareejie taa,bet ja nozhaavee,tad var eest visu:)
dzhi 12.04.11
andriskkk, manaa skatiijumaa salduudens ziviim vispaar gastranomiskaa veeriiba ir uz jautaajuma ziimes (iznjemot lashveidiigaas). Ne par velti rietumeiropaa taas uzskata par ubagu bariibu + karuusai arii virs 2 kg ir ljoooti ziviiga garsha.
Ruu 12.04.11
:D shitas labs,buus jaatceras
janchuks 12.04.11
Ezera vidū pīlīte! piepeld otra un saka - laižam ķert zivis! otra atbild čukstus, bet rupji - pisies prom, man līnis sūkā! :D:D:D
Ruu 12.04.11
nu kuupinot pat samu var dabuut garshiigu:)
andriskkk 12.04.11
ha!! Ja neesi ēdis lielu karūsu (virs 1-1.5 kg), tad nevajag noniecināt. Mazās nav ēdamas, lielās ir uh, cik gardas. Īpaši jau kūpinātas...
Ruu 12.04.11
jaa ir arii latvieshi,bet tiem zivis jau man liekas ir paarsvaraa pie alkohola taada kaa piedeva.Pagaajusho vasar ar pienaak pie ezera viens,muulis sarkans aizdzerts,shis saak staastiit ka ir brigaade kas atsuutiita ar latvaanjiem karot un otro dienu jau kozhot,esot iestiepushi tiiklu un murdu ielikushi,neko jau iznjemot paaris ruduliishus nebija dabuujushi,tomeer pa paalim tik labi nesanaak
dzhi 12.04.11
ko ar taam karuusaam var dariit??? jo eedamas vinjas noteikti nav.
marti 12.04.11
vinji ir pieradushi pie savas dzimtenes plashumiem ;) tur ir cits veeriens :D tachu tie, ko piekjeeru engures kanaalaa bija latvieshi :(
Ruu 12.04.11
tas gan un teiksim mums lv briizham liekas ir 2 republikas,viena mees un otra krievu kopiena.Pat iisti neesmu droshs vai daudzi no vinjiem ir vispaar iedziljinaajushies MN
marti 12.04.11
probleema visaas jomaas ir kontrole. vienreiz gadiijaas buut meersragaa un joka peec alfabeec uzgaaju uz kanaala tiltinja paskatiities kas uudenii daraas. momentaa pamaniiju ko aizdomiigu. viens dzheks staigaa ar mugureni gar kanaalmalu ;) uzreiz pieveersu uzmaniibu uudenim. dabiski, ka pamaniiju vienu peldeetaaju. noleemu pakonsulteeties un gaaju pie taa ar mugursomu. shis mani pamaniija un saaka slaidaa solii doties prom pametot biedru liktens varaa. es ar pieliku soli nokjeeru :) aprunaajos, kas un kaa. tad shis man izstaastiija visu sheemu. atbrauc shie divataa. vasaraa silti - ekipeejums tik vien kaa krievu maska (bez iespeejas aizspiest degunu spiediena izliidzinaashanai dziljumaa), vecaas krievu razhojuma pleznas, alumiinija trubinja un krievu shaujamais. nu un tad shie uz mainjaam. kad viens nosalst, tad otrs nomaina. noshautaas zivis savaac mugursomnieks un pie peldeetaaja nekaa nav. ja kaads tuvojas peldeetaajam, tad shaujamais tiek iedurts zemee un lieta izbeigta. shautas paarsvaraa tur tiek karuusas, kuras nav mazas. gadoties arii kaada liidaka.
skumjsh staasts ne?
izdariit tur ir gruuti ko. sargu pie kanaala nenoliksi. visam jaasaakas gjimenee, skolaa.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs