atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Ruu 12.04.11
kaa saka kas vainiigs,tas bailiigs,var jau atstaat zem uudens gan harpuunu,gan zivis,ja kaads piesienas tad vienkaarshi snorkeleeju un viss.Un muusdienu apstaakljos jaunu toch shitaa lieta jaunu nebuus kontroleejama
Runcis71 12.04.11
P.s par noķertajiem ,,profi ,, zin ka vieglāk ir nomest harpūnu uz grunts un tā neviens inspektors nepierādīs, ka viņš šauj zivis. Ja protams nenovaktē kad ar harpūnu un zivīm krastā brien ! :)
Runcis71 12.04.11
Esmu uz daivingu uz tu, tāpēc varu nomierināt sakarsušos prātus. Normāla zivs tevi ar balonu klāt nelaidīs , jo tā skaņa ir pārāk adbaidoša viņām. Protams ja ir meistars, kas var ieelpot un rad vēl pusotru minūti neelpojot paložņāt, var ko arī nobliest !
Bet ar trubiņu - alkāni un degradanti nevar izdarīt, jo plauša un regulārs treniņš vajadzīgs. Atbilstoš ekipējums arī maksā daudz un vēl redzamība, kas te tika pieminēta ir jābūt !
Ruu 12.04.11
tas gan,mednieki izveelas lielaakaas zivis un bez iespeejas taas atlaist atpakalj,es to tomeer pieliidzinu tiikliem.Esmu redzeejis tos video kur zem uudens shauj taas zivis,ja zivij tomeer izdodaas izrauties,taa ir nolemta mokoshai naavei.
bacis 12.04.11
bojai jabut,bet vai nav ta ka nedrikst izmantot skabekla balonus.cik vari bez gaisa iztikt tik ari ir.tads pa kluso nepiepeldes un dziluma samus ari nepanems.vini jau peld pa virsu,tatad maza dziluma,gar zalem.
V.S.O.P. 12.04.11
Nekas nebūs OK, dažus pazīstu, lielās ar beigto trofejzivju lomiem, karpām, samiem, zušiem, līdakas daudziem vairs neskaitās.

Kamēr makšķernieki villojas un diršas internetā par bezmaksas piekļuvi HESu spiningošanai, nevienādajām tiesībām utt, mednieki dara. Viela pārdomām. Tagad uz 3-4 dienu karpu sesiju publiskā ezerā vairs prāts nenesīsies.
Brusis 12.04.11
Birkofs komplektē jaunu nodaļu-Sabiedriskie zemūdens zivju inspektori.DDD
Ruu 12.04.11
nav kaut kaa veel dzirdeets ka kaads zemuudens mednieks buutu ar inspektoriem panjemts ciet,shie jau ar krastaa seedeetaajiem netiek galaa,kur nu veel zem uudens izkontroleet un kas tagad kontrolees lai kaads idiots kaadu peldeetaaju nesashauj?
Brusis 12.04.11
Tā jau ir,tikai versija,par brāļiem ilmāriem,lunkām un attālumiem ir veca kā pasaule..Šeit ZM no zila gaisa ierosina jaunu likuma papildinājumu.Izskatās,ka tiek pieņemta jebkura ideja,ja tikai viņa dod naudu ZF un Pašvaldību makam.P.S.Nekā personīga pret zemūdens peldētājiem,malači,padalieties pieredzē,kā.....
Modzha 12.04.11
Marti, zinu ka jābūt bojai. Pagājušogad vienam pabraucu garām, ne viņam boja, ne karodziņš. Tas Daugavā.
Ruu 12.04.11
man taads bija pilniigi reaals gadiijums.Vienaa Ventas pietekaa seedeeju uz breksi,iebarojis biju paaris dienas un nevaru ierubiities niedres kustaas un kaut kas notiekaas,galvaa jau biju izdomaajis ka mozh karpas naarsto,kad peekshnji kaadi 10m no mana pludinja izlien viens un prieciigs pazinjo...u kjibja vot takaja shchuka bila i uplila:)tajaa briidii labi ka pa rokai nebija kaads puskjiegjeliits
marti 12.04.11
brusi: nu shitaas jau stulbas versijas tagad tiek izspeeleetas :D protams ne nereaalas. bet taadas iespeejamas arii bez zemuudens medniekiem :) ko tu dariitu, ja tev blakus apseezhas divi braalji ilmaari un saak mest alus pudeles tavaa iebarotajaa vietaa :) nu apmeeram taadaa garaa.
jeb jau izrunaatais par ledus apurbshanu. taada ir dziive.
silpeiv 12.04.11
Marti nemtu bisi un sautu..
Brusis 12.04.11
Piebildīšu,tas tur apakšā ir godīgais peldētājs un peld atbilstoši likumiem.?
Brusis 12.04.11
Marti,pilnīgi piekrītu,galējības ir iespējamas visur.Starp citu,punkts par boju laikam ir.Tikai interesanti,ko pats darītu,ja tavai divdienu barotajai vietai tuvotos trubiņa un boja?
marti 12.04.11
brusi: nevajag uzreiz galeejiibaas ;)
taadi ir arii kas pat no krasta kjiisii slaana mazos un fasee zandartinjus baltajos cukura maisos. nav jau probleema tehnikaa, bet godapraataa.

modzha: zemuudens peldeetaajam jaalieto boja ar karodzinju, lai buutu pamanaams.
silpeiv 12.04.11
Es butu apgazies taja laiva ar visiem airiem ka man kads izlistu ara... Bet tas vel speja atvainoties..

Labi ka neblieza no sirds,ja ir tad ir..
Brusis 12.04.11
Silpeiv,DDD. Čoms šaujot zivis Latgales ezerā atrāvās pa galvu ar airi.Iznirstot saņēma paskaidrojumu-Pīdod,-duomāju,ka leīņi nārsto.
silpeiv 12.04.11
eerglis izvilt trubinu lai neviens cits nepamana :D:D un sameklet krasta drebes..
GatisRie 12.04.11
Un vel metajot kartigi paraut aiz mantam un cinities ka ar savu lielo rekordzivi! Nav tak tur manliekas ko satraukteis, cik latvija ir proporcionali sie mednieki? Cik udenos ir laba redzamiba, Domaju tur viss ir kartiba! Vairak jauztraucas par gariem tikliem ko parmet pari upem, murdiem, stravam un mazas ipes izsmelsanam pat aizmirsu ka to verki sauc, ka viens baida un divi nak ar sietu pretim, ta ir vislielakas sergas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs