atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eerglis 12.04.11
mani interesē, ko es varu darīt ja gar pludu sāk peldēt trubiņa :D
Modzha 12.04.11
Mani interesē kas cits, ja šitā štelle aizies masveidā, tak paliek bīstami ar laivu braukt spiningot/velcēt. Cik tur vajag lai uzbrauktu virsū.
Brusis 12.04.11
Nes uz Purvciema tirgu.Tur neviens uz caurumiem neskatās.
guntarskl 12.04.11
Zaraza:))))))
zaraza 12.04.11
brusis...

a kur vinš tos 40-50kg liek?
Brusis 12.04.11
Zinu vienu-tam kas to pieprot,nomaļā vietā un ar labu redzamību pa dienu kādi 40,50 kg ir vidējs loms.Tīkls salīdzinājumam nav nekas.
zaraza 12.04.11
ja godīgi, tad man pašam jau labu laiku ir gribējies pamēģināt zemūdens medības... ceru beidzot šogad to norealizēt...
nedomāju, ka tās ir kāds ļaunums - lai reāli kļūtu par "gaļas mašīnu" ir jābūt ahūnam profam. It sevišķi Latvijas duļķainajos ūdeņos... Nesaku ka tādi nav un klīst baumas, ka tieši zemūdens mednieki apgādā vairumu restorānu, tomēr uz tirgus nekad šautas zivis (to noslēpt nevar!) neesmu redzējis...Savukārt ar tīkliniekiem zemūdens mednieki saprotamu iemeslu dēļ ir uz nažiem un sagriež daudz vairāk tīklu nekā makšķernieki...
Brusis 12.04.11
Marti,esmu pamēģinājis,pareizi saki,tas nav tik vienkārši..Ar grūtībām tai zaļajā pļančkā spēju saskatīt zarus un akmeņus,zivju tur nebija vispār.;)))Iznirt un ieelpot neļāva svina pļentaki.Šaujamais noderēja starp lēpēm iztīrīt caurumu galvai.Un cik laimīgs es biju pēc tam sēdēt krastā un skatīties uz pludiņu;))) Toties mācītais kolēģis,kurš iedeva aprīkojumu,4 stundu laukā krastā izstiepa ap padsmit kg.
aiwa 12.04.11
marti, tavs arguments neattaisno zemmēru izšaušanu!!
Ceru, ka tiks izstrādāti noteikumi par ZM un makšķernieku un laivotāju attiecībām! Ja agrāk vismaz "raustījās", tad tagad , vai es varēšu ar laivu tikt oficiāli garām ZM, kad tas Rindā šaus zemmērus un vimbas??!!
marti 12.04.11
tiiklus arii liek oficiaali :(
silpeiv 12.04.11
Ta kurs no deputatiem aizraujas ar sausanu.!!
JOHNNYR 12.04.11
Bebr, šamie Daugavā lielos zanderus un samus arī paretina un manā mīļajā karjerā arī šauj uz nebēdu, kārējo reizi Latvija visiem ir piemērs kā nevajag darīt.
Bebrs 12.04.11
Viens tāds šāvējs bij lielījās ka Ventā 10 dienu laikā 60 karpas dabūjis, protams jau ne maziņas. tagad to varēs darīt pilnīgi oficiāli.
sagittario 12.04.11
Nu ko- žēl!
Līdzība liela, kaut arī no otra gala! :)))
JOHNNYR 12.04.11
Vietu nav maz, ir diezgan neilgs laika posms kad ūdens ir ļoti dzidrs, manuprāt augusta beigas-novembris.
eerglis 12.04.11
ja ievēros liegumus un tad jau ok. Bet vispārējie liegumi ne vienmēr attiecas uz LM vietām.
Boroda 12.04.11
Šaut tagad varēs, tad jau durt arī drīkst, ja?
Bebrs 12.04.11
redz kā viss notiekās - klusi un mierīgi izdara grozījumos makšķerēšanas noteikumos (zemūdens medības) bet makšķernieku viedokli neviens pat neprasa. Liela aizdoma ka no tādai sadarbības padomei ar neviens neko neprasīs.
silpeiv 12.04.11
Ne nesmu vieplis,nepriecajaties!
marti 12.04.11
LV ir maz taadas vietas ar labveeliigiem apstaakljiem shaushanai. plus veel laika apstaaklji, kas upees un ezeros taisa kafeju. pameegjinaat noshaut normaala izmeera zivi zem uudens iesaku jebkuram ;) un tad parunaasim.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs