atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

eerglis 12.04.11
saggitario nē nav tas vieplis.. tas ir kāds cits.

Brusis, teorētiski visi vīrieši ir potenciāli izvarotāji, instruments tak ir :)

Vakar ohota i ribalka skatījos, kā viens šāva RU zanderus, kas pie mums toč būtu zemmēri. Bet nu ceru,ka LV tā situācija ir labāka.

Andriskkk, zemmērniekus nevar šķirot pēc maka biezuma. izraujās reizi mēnesī un tad bāž maisā visu kas kust.
andriskkk 12.04.11
Spininga komplektu var iegādāties jebkurš (kaut kādu pāris latu komplektu). Zemūdens medību aprīkojumu - nu, jebkuram nebūs pa kabatai :)

Un kas tad parasti grābj tos zemmērus? Tā kā - nav tas kaks tik brūns kā viņu mālē :)))
sagittario 12.04.11
Vai tiešām vieplis?
Patīkamu pārsteigumu pilna diena!
Brusis 12.04.11
Nekur neatradu informāciju par vienu lietu.Makšķerniekam jebkurā brīdī pienāk inspektors,ja zivij nav atļautais izmērs-sods.Protams,makšķerniekam vienmēr ir iespēja zivi nomērīt un atlaist.Bet kā ir medniekam-nošauj,nomēra,par mazu -izmet.Šauj nākamo.Raudiņas un asarīšus mednieki nešauj.Iespējamais galarezultāts,nošautas 50 līdakas,krastā iznesta viena,atļauta izmēra..Hm.Un būšot atļauts šaut visur,pērc tikai licenzi.
guntarskl 12.04.11
Labdien, varbūt kāds amatnieks pašlaik ir bez darba!?
Jāparemontē dzīvoklis Rīgā.
Rakstiet uz PM.
andriskkk 12.04.11
Ja liek nepiedienīgus komentārus, aizej uz Polizei ar iesniegumu un tālāk jau ātri izkalkulēs vainīgo :)))) Kad uzzināsi, no kuras adreses sūta, tad jau varēsi tālāk lemt par vainīgajam piespriežajām mocībām - vai fiziskām vai administratīvām :)))))
marti 12.04.11
es pats ar shito lietu diezgan daudz esmu nodarbojies, tachu spinings njeema virsroku. katraa zinjaa lomu ir vairaak... vieniigais kruta ir tur apakshaa redzeet. to nevar saliidzinaat ar to kas ir virspusee ;)
eerglis 12.04.11
Ja būs zolīdi, tad viss ir OK. Vienīgais, ka mednieks vienmēr iet uz trofeju, un nekad nevar to atlaist vaļā.
marti 12.04.11
janisz 12.04.11
Ja kādam ir doma šo ņurņiku sūtīt, tad es arī pieteiktos uz 2 gab. Sīkāku info uz PM.
GatisRie 12.04.11
Ja vienigais vai so Storm brinumu varetu nopirkt Latvija, neesmu es vinu manijis, bet nu man liekas loti vilinos, ari paskatijos citu atsauksmes ir loti labas, bet nu negribas sutit vienu tadu sudinu no arzemem!
silpeiv 12.04.11
burtnieks telefona nr ar man jamaina un vards uzvards ar ??? :d:d:d
burtnieks 12.04.11
Nomaini niku -būs vieglāk dzīvot.Vispār niks tāds aizdomīgs-kaut kur redzēts.DDD
silpeiv 12.04.11
Nu atmina neataust,gan jau uzrausies.. Ceru ka sauja pietiekami liela lai saspiestu zobus..
gintsgg 12.04.11
Vairis 30
Jā Tu sūtīsi , vai es arī nevarētu piemesties ? es arī tādus ņurnikus 2 - 3 gribētu .
burtnieks 12.04.11
veipli-būsi kādam kautko sariebis.DDDD
silpeiv 12.04.11
zivnieks: man un bail,treso dienu draugos kadi 5 viltus profili liek galerijas nepiedienigus komentarus,es neko pasmaidiju dzesu un blokeju.

Sodien jau sak no interneta veikaliem zvanities ka esmu pasutijis intim preces .Pasmejos un teicu kads labs labvelis man suta :D

Ieeju copeslietas un vestule no kaut kada jefina ar samurgojuma..
Vairis30 12.04.11
Gati, šādā veidā būs pareizi. Vispār ideja ir interesanta!!!!!
Zivnieks 12.04.11
bail palika??? :DD
silpeiv 12.04.11
Ir iespeja dabut copes lietotaja nika ip adresi ?!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs