saggitario nē nav tas vieplis.. tas ir kāds cits.
Brusis, teorētiski visi vīrieši ir potenciāli izvarotāji, instruments tak ir :)
Vakar ohota i ribalka skatījos, kā viens šāva RU zanderus, kas pie mums toč būtu zemmēri. Bet nu ceru,ka LV tā situācija ir labāka.
Andriskkk, zemmērniekus nevar šķirot pēc maka biezuma. izraujās reizi mēnesī un tad bāž maisā visu kas kust.
Spininga komplektu var iegādāties jebkurš (kaut kādu pāris latu komplektu). Zemūdens medību aprīkojumu - nu, jebkuram nebūs pa kabatai :)
Un kas tad parasti grābj tos zemmērus? Tā kā - nav tas kaks tik brūns kā viņu mālē :)))
Vai tiešām vieplis?
Patīkamu pārsteigumu pilna diena!
Nekur neatradu informāciju par vienu lietu.Makšķerniekam jebkurā brīdī pienāk inspektors,ja zivij nav atļautais izmērs-sods.Protams,makšķerniekam vienmēr ir iespēja zivi nomērīt un atlaist.Bet kā ir medniekam-nošauj,nomēra,par mazu -izmet.Šauj nākamo.Raudiņas un asarīšus mednieki nešauj.Iespējamais galarezultāts,nošautas 50 līdakas,krastā iznesta viena,atļauta izmēra..Hm.Un būšot atļauts šaut visur,pērc tikai licenzi.
Labdien, varbūt kāds amatnieks pašlaik ir bez darba!?
Jāparemontē dzīvoklis Rīgā.
Rakstiet uz PM.
Ja liek nepiedienīgus komentārus, aizej uz Polizei ar iesniegumu un tālāk jau ātri izkalkulēs vainīgo :)))) Kad uzzināsi, no kuras adreses sūta, tad jau varēsi tālāk lemt par vainīgajam piespriežajām mocībām - vai fiziskām vai administratīvām :)))))
es pats ar shito lietu diezgan daudz esmu nodarbojies, tachu spinings njeema virsroku. katraa zinjaa lomu ir vairaak... vieniigais kruta ir tur apakshaa redzeet. to nevar saliidzinaat ar to kas ir virspusee ;)
Ja būs zolīdi, tad viss ir OK. Vienīgais, ka mednieks vienmēr iet uz trofeju, un nekad nevar to atlaist vaļā.
Ja kādam ir doma šo ņurņiku sūtīt, tad es arī pieteiktos uz 2 gab. Sīkāku info uz PM.
Ja vienigais vai so Storm brinumu varetu nopirkt Latvija, neesmu es vinu manijis, bet nu man liekas loti vilinos, ari paskatijos citu atsauksmes ir loti labas, bet nu negribas sutit vienu tadu sudinu no arzemem!
burtnieks telefona nr ar man jamaina un vards uzvards ar ??? :d:d:d
Nomaini niku -būs vieglāk dzīvot.Vispār niks tāds aizdomīgs-kaut kur redzēts.DDD
Nu atmina neataust,gan jau uzrausies.. Ceru ka sauja pietiekami liela lai saspiestu zobus..
Vairis 30
Jā Tu sūtīsi , vai es arī nevarētu piemesties ? es arī tādus ņurnikus 2 - 3 gribētu .
veipli-būsi kādam kautko sariebis.DDDD
zivnieks: man un bail,treso dienu draugos kadi 5 viltus profili liek galerijas nepiedienigus komentarus,es neko pasmaidiju dzesu un blokeju.
Sodien jau sak no interneta veikaliem zvanities ka esmu pasutijis intim preces .Pasmejos un teicu kads labs labvelis man suta :D
Ieeju copeslietas un vestule no kaut kada jefina ar samurgojuma..
Gati, šādā veidā būs
pareizi. Vispār ideja ir interesanta!!!!!

Ir iespeja dabut copes lietotaja nika ip adresi ?!!