shitais druums briidis, kameer nekas iisti nenotiek. visaas sadaljaas visi velk uz kashkji :D kad paraadiisies pirmaas vimbas, butes un nemaz nerunaajot par 1.maiju tad buus miers, visi laimiigi ;)
Daddy,labi,ka tu neesi apdrošinātājs.;)))DDDDDDDD
Es kad biju jauns un skaists vienu gadu nostrādāju par pažarnieku. Tā viena gada laikā saskatījos daudz bēdu. Bij arī ļoti daudz muļķīgu izsaukumu kuru laikā dega māja vai slīka cilvēks ( tik dēļ piesviluša katliņa - ja kas cilvēks noslīka ) . mjuniors tu nekad nevari zināt nokuras puses nelaime var piezagties!!! Atceries to puika !!!!! Esmu redzējis kā jaunsaimniekam nosvilst pilnīgi viss īpašums , esmu redzējis kā tiko uzbūvēta māja nodeg līdz pamatiem,esmu redzējis kā lopu ferma ar visiem lopiem nodeg(tas bij pats trakākais ko esmu piedzīvojis),,,, UN katrs no viņiem plēsa matus sev uz galvas ,,runāja gan par to ka būtu ar mieru gan maksāt 5kārtīgi gan raudāja par to ka nav apdrošinājušies vai vismaz nodrošinājušies (piem ūdens dīķis pie mājas ,jo ūdenim jābrauc pakaļ piem 3 km mežā - konkrēti par jaunsaimnieku. Traktori maksāja ap miljonu bet sūda bedri ar ūdeni nevarēja izrakt !!! ) pret nelaimi.
brusi - vnk iesācējs gadījās, nemācēja prēmiju paņemt :)
Daddy,pret visu nevar.Vakar pa telefonu uzplijās viens apdrošinātājs,teica pret triperi neapdrošinot;")
ērgli - ar nodokļiem sen vairs nepietiek ne pie daktera, ne lai īpašumu vai auto nosargātu...visur maksaj vai apdrošinies :)
daddy_j tad jau nodokļi jāatceļ ;)
iespējams, ka runas par to maksāšanu ir augsnes gatavošana jaunam apdrošināšanas veidam?
Ja jau tā runā, tad visa iekšlietu un tieslietu sistēma būtu par maksas pakalpojumu jāpārtaisa - nevazājies pa ielu un tev neuzbruks, naudu un vērtslietas glabā bankā un tevi neapzags...a ja vajag - samaksā večiem un viņi nokārtos. specvienībai dārgāk, bet būs ar garantiju :))
tāpat ugunsdzēsēji - pēc 03 uzspiediet kredītkartes numuru, no kuras varēs izdevumus norakstīt...
jezup izglāba tos divus, kas pie saulesakmens ielūza ;)
---- Viss , ZIEMAS SEZONA noslēgta , bora asmeņi eļļā ,auklas izžāvētas , kastē veikta invetūra .Vēl izvēdinās pēc mazgāšanas un ciet līdz nākošai sezonai!!
Tāda laba sajūta... :) .
Lai viņiem vieglas smiltis!
tu domā ka tiem kas ielūza bija līdzi vergas? :D
Kas i,negribas maksāt?Laivās kāpjat iekšā, a ja nu vējiņš uzpūš? Lidmašīnā kāpjat iekšā ,a ja nu zibens iesper...dzīve kā mīnu lauks! Tādēļ maksājiet vien ragā!
Piektītu Eergli, bet uz pirmā un pēdējā ledus ir verķis ko sauc par vergu.Mans tēvs nomakšķerēja 78 gadus un vienreiz piesmēla zābaku.Pie kam tāpat iekoda arī cepumā.Protams verga ir lieks un pasmags rīks ko staipīt līdz....Tikai tad , kad ieliksies un ūdens būs acu līnijas augstumā, tad sapratīs...
ar prātu ir jādraudzējas jebkuram. ja ielūzt janvāra vidū viena lieta. Bet ja ielūzt aprīļa sākumā tā ir manuprāt pa visam cita lieta. Piedevām ielūzt kad visa upe jau kādu brīdi vaļā, nevis kaut kur trāpījies plānāks ledus.
Es maksāju nodokļus!!!Glābiet!
Tantuks laukos nejauši apgāž sveci- māja svilst-
maksā!
Saslīdēja auto uz apsniguša ceļa- guvi traumas par glābšanu un ārtsēšanu- maksā!
Uz ielas paskrēji zem auto- maksā!
P.S.
Ja kas- kūlas pažaros, šķiet, vairāk aiziet pie Pētera, nekā visā sezonā bļitkotāji- rokas nost no copmaņiem.
Sēņotājiem arī jāmaksā,ja nomaldīsies.burātājus glābs tikai pēc avansa saņemšanas.Tas Pabriks nav īsti riktīgs.
mjuniors. Tas nav nekāds stulbums! Kāpēc man jāmaksā par to, ka glābj citus?! Līdi uz bīstama ledus-maksā! Un tas ir pareizi! Kāpēc Igaunijā ievēro likumus un pieņemtos aizliegumus?!
Ja jau nakteņi ir, tad sanāk, ka to kurmju Tev nemaz tik daudz nav. Nu tiešām, kurmju rezervāc, piesaistot Natura2000, jāuztaisa :DDDDDDDDDD
Jūs kamēr te kasijāt, vienu vietu, pielasiju naktiņus 2/3 no litrīgā ķocīša:))))
Viena upele dabūs trūkties:)))))