eh, es ar to dzirdeju pa tv3.. un nu mani dikti nokaitinaja tas stulbums, ka jamaksa par sevis glabsanu!!!! es ari ieprieks teveneta lasiju (starp komentariem), kapec maksat nodoklus lai glabtu to kas iet un riske ar to dzivib, eh nu es protams pateic savu viedokli! kapec man maksat policijai ja mani neapzog?? kapec maksat ugunsdzesejiem ja man maja nedeg???? un ja kadam nedeg neliek sodus par skurstenju netirisanu, jeb veel kadu celoni??? nu, ja interesant gan kaa vinji novertes to ledus kvalitati, un ar kad sliksi samejie pie krasta pieies pajautas nauda ir?:D.utt. stulbums kartejais, ja ir tas glabsanas dienests tad vinjam ari japilda savas funkcijas, cik es un domaju ari citi neiet uz ledus lai sliktu... eh ko nu piebilst te vairak.. katra zinja kapec man maksat par skolam, ja man nav bernu un pats taja neeju.. utt. ceru ka makskernieki celsies un so stulbumu cels gaisma!:)
Ka tik ne ariii :) Man te izglabs vel 1000ls pieprasiis. Nee paldies :) Es tikai peldos :)
HAHAHA TV3 beztabu tulit stastiis kaa shie grib valstiii sodiit par to ka staigaa par bistamu ledu :) nez kaa vinji defines Bistams ledus :)
Feeder Rigs.... ieraksti Googlē šo un tur būs par sistēmām un barotavām .
kilka :
tāpēc, ka gaidīt kamēr nosēdīsies eholote man tiešām nebūs pacietības. un ej nu noķer brīdi, kad kritiskā robeža. ;)
xoct - kāpēc to eholoti nevari pieslēgt, bet ņemies ar lampiņu un pārrēķināšanu? ;)
Domāju skaļi tālāk...
Ja man tas aķis no 7Ah pieņemsim (par cik nokalpojis gadus 2 signalizācijā) ir pārvērties par 5Ah...
Tad zinot, ka eholote ēd bez apgaismojuma 170mA=0.17A....
Sanāk ideālā variantā:
5Ah/0.17A=29h! nemaz tik švaki nav.
Jau 3 reizi taisu izlādi tam aķim. Tagad uzņēmu precīzu laiku. Zināšu cik viņš tur 1.5A.
Izrēķināt aptuveno laiku, cik turēs eholoti nebūs tik grūti. Jē!
Man jau bija doma, ka labāk pirkt jaunu, bet tik daudz vobleru un lietu jāiepērk! 20Ls tagad ir vajadzīgāki, nekā tas, ka aķis varēs barot eholotu 5 copes dienas. Man ar 3 pietiks :D
Paldies andriskkk! Tad jau nav ar mani tik traki. Par elektrībām saprotu, bet šitādas lietas, kā vati man nekad īpaši nav bijis jārēķina. ;)
Precīzi. 7A turēs 1h. 1A - 7h.
7Ah/1.5A=~4.5 tas teorētiski.
Tā kā - skaties, cik ēd eholots un izdari secinājumus :))))
7Ah nozīmē, ka aķis spēj nodrošināt 1 Ampēru 7 stundas?
Man sanāk, ka lampiņa ir 12V/18W=prasa 1.5A
Ja mana poņa ir ok - sanāk, ka to lampiņu aķim vajadzētu ideālā variantā turēt 3.5h?
Labs vakars. Kādam ir kaut kāda poņa par akumulatoriem? Ieguvu 12V 7Ah aķi (to kurš UPC un signalizācijām utt)
Uzlādējas ar mazo, impulsnieku lādētāju ātri. Izlādējas piespraužot 18W mašīnas lampiņu apmēram 40min. Ir ok vai jāpērk jauns aķis?
Taisos lietot eholota barošanai. Gribētos lai dienas 3 tur eholotu.
Ērgli, nu nez kāpēc tad tas ir "Sapņu darbs" :D:D
Labi, mājasdarbs gatavs. Pēdējā slaidā - "Life experience" es ar 4.8 un 4.5 līdakām :DDDD
piedod atvaino, kas tu par tesētāju, ja 10 teikumus angliski nevari uzakstīt. Domā testētājs atbauc no copes pastāsta meistaram kas nepatika, kā pirmajā formulā ? :DDD
a ko?? kraukšķ zobos vai nē?? daudz pačiotnāka nodarbošanās kā ietestēt pinkus... :DDD
shitas ir bik labaaks par googli:
http://www.onlinedictionary.com/English-Latvian/ iekopee savus 10 teikumus, pielabo, taa lai pats saproti un uz 7nieku potjanjet :))
bez vobleru testeetaajiem ir daudz citu profesiju, ko vienkaarshaak aprakstiit. tur visaadi degusteetaaji, mashiinisti, geimeri utt. :)
ha ha :D tā kā tur tulko, es arī varu :)))
Sveiki veči. Man te tāds smieklīgs lūgums. Angļuvalodā mājasdarbā jātaisa prezentācija par drīmdžabu. Tā kā man neko nepatīk darīt, ilgi domāju. Radās doma par vobleru testētāju :)))) Ir kāds izpalīdzīgs, kas man varētu pārtulkot kādus 10 teikumus? Tikai pēc iespējas pareizāk angliski :)
Pats galvenais ka uz PLĀNĀ ledus:-).