atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gulbis37 05.04.11
Neņemot vērā atkārtotus Ogres novada pašvaldības policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieku aizrādījumus, aptuveni 40 makšķernieku katru dienu turpina sēdēt uz plānā ledus Ogres upes grīvā pie ietekas Daugavā, pastāstīja Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis.
gulbis37 05.04.11
virsraksts jau ka vienmeer shokejosh,bet komentaari laikam rekorddaudz:)))))))))))))
gulbis37 05.04.11
murgs 05.04.11
zivniek;brīnumi nenotiek ,rīt tev acs būs vienalga piepampusi.ja gribi lai ātrāk pāriet,jāsilda,ko arī vārīta silta ola dara.kumelīšu tēja silta komprešu veidā!!!labāk sēdēt siltumā un laukā neiet!!!vari istabā sēdēt pie loga, aizvērta,ja spīd saule,lai silda tavu aci.diemžēl mieža graudam ir jāizaug un jāpārplīst,tāpat kā augonim.5 dienas garantētas!!!
Tonis 05.04.11
zivniek,lai nesanāktu kā'tai aņukā,pirms kodīsi tai cepumā,iesaku pamēģināt uzlikt vienkāršu šņabja kompresi . Tā labi izsildīs no ārpuses,izdzenās to pampumu pa kapilāriem.Jaunībā tā darīju kad kādā klopē nepaspēju izvairīties no kulaka...palīdz.
Brusis 05.04.11
Re,kas notiek,ja olas bij par daudz-http://www.youtube.com/watch?v=pPCZ0AYGAJU
kilka 05.04.11
Būs, kā aņukā:
"Kamēr Jankam vārījām olas, viņš vēl izturēja, bet, kad mēģinājām uz acīm uzstiept, tad gan bija kirdik"
;)))
hecs7 05.04.11
olu liek aukstā ūdenī, kad sāk burbuļot ūdens- vārīties, tad vāra 3 min šķidram dzeltenumam, 5min cietam, i viss, nu tas ēšanai, sildīšanai toč ar 3 pietiek.
Boroda 05.04.11
tāpēc jau cepums pa virsu:))))
Zivnieks 05.04.11
ar olu pārvārīšanu man ir nelāga pieredze...to smaku, kas pēc tam rodās, tik ātri nevar dabūt ārā :DDDD
hecs7 05.04.11
OK, olu nelobītu ar čaumalu, pie tam vinu var pēc tam atkal uzsildīt un maukt tālāk, ja saudzīgi var ar vienu 2ām iztikt.
eerglis 05.04.11
zivniek tik aci sildi, kā nav tik svarīgi.

Tā ola lobīta vai ar čaumalu jāliek pie acs? un kur lai vakarā liek 8 vārītas olas? :D
Brusis 05.04.11
Boroda,un ja cepumu par daudz acis būs kā olas.;)))))
Zivnieks 05.04.11
pa ceļam uz mājām iebigīšu...kaut kas jāpaķer būs...rīt galu galā jāizskatās pēc cilvēka :DD
paldies par padomiem...drošības pēc vakarā paņemšu uzlikšu iekšķīgu kompresīti :DDD
Boroda 05.04.11
Protams, uz aptieku, pa ceļam gastronomā olas un cepumus. Olas uz acs, cepumu mutē, lai spiediens izlīdzinās!:))
Brusis 05.04.11
Zivniek,urb uz aptieku kamēr vaļā,10 g,atpakaļ man ar bij šitas sūds,pilināju acī,it kā levomocitīnu,pa vakaru,nakti,jau pēc cilvēka sāku izskatīties.
Zivnieks 05.04.11
nu vo šito gan es provēšu...
danke!!!
hecs7 05.04.11
Zivniek, tautas recepte, ko man diplomēts acu ārsts ieteica, mēģināts strādā 100%, novāri olu, karstu ietin marlē(sterilumam) un sildi aizvērtu aci, reizes 5-8 dienā, vispār dienas laikā var dabūt to h...nju nost, pat der silta tējas kafijas krūze, galvenais izsildīt to ārā visu. Veiksmi.
eerglis 05.04.11
internetā ir padoms spļaut acē. :D
var mājās veselu pasākumu sarīkot trāpi acē :DDD

atvainojos, smieties par slimību nav labi
eerglis 05.04.11
tas nav tik traki kā izklausās, vismaz es neko traģisku neatceros ir brāļa pieredzes. Pastaigāja ar piemiegtu aci un pārgāja.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs