Viepļam iedeva banu un viš pasūtīja visus kebeni materi Sēž citā saitā -žēl .Ar savu klātbūtni stipri atdzīvināja šo rutīnu :DDD
Labrīt ,nasen Viepli redzēju vaigā ,bet neko šamējais neminēja,to ,ka viņš ir mušotājs tas tiesa un pat ,labi šo lietu pieprot ,bet kapēc nav saitā?
Baigais.. a ko tā? Kādas nesaskaņas sanāca? :)
Vieplis ir palicis supervīzdegunīx, un pārgājis mušotājos :))))))))
Viņš aizgāja uz citu saitu! ;)
Nezin kāds kur vieplis palicis?
Ērgļa arsenāls interesentiem tiek nodots bez maksas komplektā ar Korānu un "Boeng 747 Userr Manual"
ŠEIT tīri dzīvs vēl izskatās ;)))
Mans domāt, ka tā ir kaut kāda neveiksmīga "pīle" (vismaz ceru).
Paparazzi noklausās visus speciālos kanālus un uzzin visas ziņas līdz ar specdienestiem (ātrie, policija).
Un vēl jo vairāk - ņemot vērā, ka Čans ir populārāks nekā Romas pāvests, tad šī ziņa būtu VISOS iespējamos portālos, tāpat kā gādījumā ar Džeksonu!!
Vai dinamits lūdzu nebūtu :DDDDD
Ērgļa paps,ir mājās nesis netik vien mēneša algu bet visu ,ko vien var atnest jo tāds arsenāls nu ir labs,malacis,bet kas zin ko tas nozīmē pieļauju iespēju sāks ineteresēties.
Ir bijusi kādam darīsana ar šādu?

te shovakar ķīmijas stunda:))))))))))
eergli - pie tev ir vēl bīstamāk, nekā pie japāņiem:DDD
ergli, paskaties varbūt litri 3 C2H5OH kaut kur mētājas:)
es,cik copeeju ziemaa,un copeeju jau ilgi,nekad neesmu ieluuzis,jo uz pedejo ledu vienmeer eju ar vergu,vai nu vispaar neeju..ledus ir japaziist,pat ja esi peldoshajaa vestee,arii tad,domaaju,ieluuzt upes pavasara straumee nebuus patiikami...
Es nevar nociesties.....tik kapitāls laiks ārā!!!!
Jāskrien uz fjord, moš kād menčuk izdosies pieveikt....čoms vakar smukus eksemplārus pavilka!!!