Malgomajfisk [10m]: Junior,vai tad tev "šarlatānu" domas sāk interesēt? :)
Šmiga, uzminēji,sēnēm un sēņotājiem būs pļaujas laiks...:DJā, arī nacisti gatavojoties līst ārā no savām bāzēm Antarktīdas ledăjos.
Shm_didzis, 2.aprīlis 2020, 22:52
vēl jau ir nacisti kas aizlaidās uz mēnesi:rentv:
Nu i normāli,kā krievs saka -meņše narodu,boļše kislarodu...
mjuniors [02.04.20]: Malgomajfisk [8m]: Junior,vai tad tev "šarlatānu" domas sāk interesēt? :)
Šmiga, uzminēji,sēnēm un sēņotājiem būs pļaujas laiks...:DMan vienkārši miegs nenāk.. :D un pamuldēt ar var..
Iepļekā dezinfekciju :)
Tikai Antarktīdas nacistiem nav pa ceļam ar pasaules valdību, kur visi apgraizītām vafelītēm, ķīnieši arī neuzticas apgraizītajiem, kur nu vēl ķirzakcilvēki, ballīte būs labā...
Malgomajfisk [02.04.20]: Junior,vai tad tev "šarlatānu" domas sāk interesēt? :)
Šmiga, uzminēji,sēnēm un sēņotājiem būs pļaujas laiks...:D
Man vienkārši miegs nenāk.. :D un pamuldēt ar var..
Šmiga,tie nav nacisti,bet citplanētieši...:D
usis [02.04.20]: mjuniors [13m]: Interesants eksperiments, kad mājās jāsēž 3 miljardiem. Scenārijs ir neprognozējams.Scenārijs ja ne sēžot pusmiljards nomirtu laikam bij prognozējamāks.
Nja, es dzirdēju par 40 miljoniem. Bet sēžot prognozē tapat 10 miljoni.
Cik minējumi var būt dažādi..
Malgomajfisk [02.04.20]: Junior,vai tad tev "šarlatānu" domas sāk interesēt? :)
Jā, arī nacisti gatavojoties līst ārā no savām bāzēm Antarktīdas ledăjos.
Junior,vai tad tev "šarlatānu" domas sāk interesēt? :)
Malgomajfisk [02.04.20]: Viss ir ieprognozēts.Sāksies ""jaunās""naudas un īpašumu pārdalīšana ,bet vēlāk pasaules pārvaldes koncentrēšana...
Un beigās ķēniņš kalna galā un ballīte pasaules valdībai, masoniem, hitleriešiem Antarktīdas ledājos, marsiešiem, ķirzakcilvēkiem un sēnēm...
mjuniors [02.04.20]: Interesants eksperiments, kad mājās jāsēž 3 miljardiem. Scenārijs ir neprognozējams.
Scenārijs ja ne sēžot pusmiljards nomirtu laikam bij prognozējamāks.
Viss ir ieprognozēts.Sāksies ""jaunās""naudas un īpašumu pārdalīšana ,bet vēlāk pasaules pārvaldes koncentrēšana...
Interesants eksperiments, kad mājās jāsēž 3 miljardiem. Scenārijs ir neprognozējams.
Puiķu,ātrāk vai vēlāk visi galus atdosim,šitā psihoze pavisam nav pamatota,vismaz pie mumsīm..Man kā konspiralogam sen viss ir skaidrs...:)
Pirmsākumos statistika ap 14% mirstība virs 60. Kā tagad nezinu. Itālija laikam visu ir sagrozījusi.
Gribētos jau nu ticēt, bet būsim reālisti- mums maz veco aplipinājušies
Dzeltenajā presē lasīju, kad iespējams ķermenī korons var uzturēties pat līdz 48 dienām. Man jau liekas, būs jau mums visiem jāizslimos tas mēsls, jo izskatās nekur viņš nepazudīs. Un ekonomiski šāda situācija ar nevar turpināties.
apelsins [02.04.20]: .Man mashinjaa LB 69%.
Vienbriid bija deficiits, tagad rihtiigi sarazjojushi. Lai nu kaa esam beidzot 1. Vietaa pasaulee peec saslimusho un mirusho proporcijas. Muusu medikji, tai skaitaa epidemologi rullee
Man gribās ticēt, ka mums labi gēni.