Tonis
10.03.19
Labs:)
Pravietis
10.03.19
Tad pasaki puiķiem, kur tad tās leknās algas dala?
Tonis, 10.marts 2019, 17:17
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Tā gan ir, celtnieku buma laikos (pirms kārtējās krīzea), pietrūkst,ginekalogi arī laikam ar tampeksiem atslaukās,takse konstanta,30-50 eu par vizīti...Šamiem kaut kā bezdarbs nedraud,savā laikā makten pabļāva un pozīcijas nosargāja..Cik es ievēroju, tad ne plēsoņa, ne bračiņš nesūdzas, ka viņiem pašiem būtu slikti un jāgrauž garoziņa un roltoni...
Bet ko tad nabaga Plēsoņam ar Bračiņu darīt?
Plēsoņa vēl var pie tās kazas pupa piesūkties,,:)
Tonis
10.03.19
Shm_didzis
10.03.19
uldens2 [10.03.19]: te jau grib lai auni bez nekādas izgļitības saņemtu 2000 eiro:DDDAuni ir abās pusēs, daļa uzņēmēji grib darbiniekus bez maz par minimālo un brīnās, kāpēc neviens nenāk strādāt un tāpat ir pretējā pusē, aptuveni: es neko īsti nemāku, bet bez štukas uz rokas es taču neiešu pakaļu kustināt, bet kaut ko iemācīties vai papildus apgūt esmu par slinku...
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Tad pasaki puiķiem, kur tad tās leknās algas dala?Piemēram man radinieks aizgāja pensijā, dzīvo mazpilsētā un nevar atkauties no haltūrām, projektē elektrolīnijas un elektrību objektiem, tapēc ka apkaimē nav neviens cits, kas to mācētu un părzinātu to lietu...
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Tad pasaki puiķiem, kur tad tās leknās algas dala?Pareizi, aizmirsu, puiķiem jākļūst par celtniekiem, tie taču ar 50 eur naudaszīmēm atslaukās, vismaz kādu laiku atpakaļ viens te forumā tā kladzināja...
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Tad pasaki puiķiem, kur tad tās leknās algas dala?Pareizi, aizmirsu, puiķiem jākļūst par celtniekiem, tie taču ar 50 eur naudaszīmēm atslaukās, vismaz kādu laiku atpakaļ viens te forumā tā kladzināja...
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Tad pasaki puiķiem, kur tad tās leknās algas dala?Jau kādu laiku lasu vai dzirdu šo pēc būtības glupo jautājumu.
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Šmiga,kaut kā neticās...:)Toņa, tā jau nav mana problēma.. man kaut kā dziļi pie bernes, kas tev ticās vai neticās :)
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Šmiga,kurā valsts iestādē tu strādā?Toņa, maldies, neesmu nevienu dienu nostrādājis valsts iestādē..
Tonis
10.03.19
uldens2
10.03.19
Uldiņ,es nekad nevienu īpaši neslavēju,šams bij tāds pats kā pārējie,izmantoja dzīves piemesto laimes iespēju
Tonis, 10.marts 2019, 16:41
Shm_didzis
10.03.19
Tonis [10.03.19]: Uldiņ,es nekad nevienu īpaši neslavēju,šams bij tāds pats kā pārējie,izmantoja dzīves piemesto laimes iespēju...Beidz demagoğiju, uzņēmējs pēc būtības ir gnīda un vienmēr centīsies maksāt pēc iespējas mazāk, lai pašam paliktu pēc iespējas, tā ir kapitālisma būtība un tikai apstākļu spiests paceļ algas, jo savādāk darbinieks vai nu aiziet uz citu uzņēmumu, vai aizpiš vispār projām.
Šmiguci,tas darba devējs jau labprāt maksātu to jevro algu,bet nav jau no kā,atpakaļ ta nenāk...
Tad, kad pie mums tā "maizīte" maksās tikpat kā EU,tad jau būtu no kā...Bet nu patreiz lielie izspiež mazos un drīz būs jāstājas deputātos...:)
BrunoL
10.03.19
Tonis
10.03.19