kaputaarps [30.10.18]: A.Gobzems -"KPV LV" manā personā ir gatava valstī ieviest jaunu politiku, jaunu, mūsdienīgu dienaskārtību, un "KPV LV" vadībā Latvijas valsts piedzīvos jaunu uzrāvienu, kas vajadzīgs visai mūsu sabiedrībai," pauda politiskā spēka pārstāvis.
Pilnīgs sūds. Kā var nesolīt. Viņiem pat nav 1/3 no nepieciešamajām vairākuma balsīm.
Es arī varētu sasolīt, ka ar likumu tiks aizliegts C&R, līdakas varēs paturēt, cik grib, zilie tiks nodzīti dziļā pagrīdē un tiks aizliegts ar likumu ziņas "krievi nāk", labi zinot, ka neviens no šiem likumiem tāpat netoks pieņemts. Bet tāpat
visādi Plēsīgveidīgie un Krumjančveidīgie mani iebalsotu, 4 gadus varētu jaukt gaisu, pat ierosinātu saeimā visas tās lietas ko solīju, bet tikai nianse, ka citi to neatbalstītu un es varētu sist pa krūtīm, redz kāds es malacis, tikai tie pārējie maitas...
kaputaarps [30.10.18]: A.Gobzems -"KPV LV" manā personā ir gatava valstī ieviest jaunu politiku, jaunu, mūsdienīgu dienaskārtību, un "KPV LV" vadībā Latvijas valsts piedzīvos jaunu uzrāvienu, kas vajadzīgs visai mūsu sabiedrībai," pauda politiskā spēka pārstāvis.
Ура, товарищи, ура!
A.Gobzems -"KPV LV" manā personā ir gatava valstī ieviest jaunu politiku, jaunu, mūsdienīgu dienaskārtību, un "KPV LV" vadībā Latvijas valsts piedzīvos jaunu uzrāvienu, kas vajadzīgs visai mūsu sabiedrībai," pauda politiskā spēka pārstāvis.
2Copmanis.
Ja nezini,tā tad nepalīdzēja.Viltus reklāma.
Copmanis, 29.oktobris 2018, 18:11
+++++++
Nu " pappucim " daudz kas nepatik ! ;)
Bet TĀS jau ir viņa problemas - vai ne ! ;)
Plēsoņa,tas bij labs,papucim gan nepatiks...
Plēsīgais - es tak ne ar ļaunu prātu - tā bij mēnesfāzes mikro mēnešreize :)
Bralitis, 29.oktobris 2018, 11:01
Tas tjipa , atvaino ?
;) !
Nu ok , ok ! Karam " melnie " uznāk !
P/S anektducis ! ;)
Stav letiņš lidosta un atbild iz inervetaja jautajumiem !
Pedejais jautajums .
Kāpēc nolemat pamest Lv ?
Nu saprotiet bail !
No kā ?
Redziet pie Staļina pederastus vienkarši šava nost !
Pie Garbačova arsteja !
Tagad tā ir norma !
Nu vot baidos ka nakotne TĀ nav obligata prasiba !
;) !
Zives tik daudz,ka nelien šeit iekšā..
2Copmanis.
Palīdzēja?
BrunoL, 29.oktobris 2018, 19:09
Nezinu Tev pakalpojumu ieteikt vai neieteikt, tomēr ja ir interese, zvani.

Šodien komjaunatnes diena.vai tad piemirsuši būsiet?
Labvakar,drīz būšu mājās..

Labvakar,drīz būšu mājās..
Šķiet, ka ir palīdzējis, jo šeit vairs neparādās.
Copman atbildi, Brunis izrada interesi.. :)