plesigais, 23.augusts 2018, 23:15:DDDD
nelieto gudrus terminus ja nezini ko tie nozīmē
uldens2, 23.augusts 2018, 23:28
Nu nu , kas tad ir didaktika !
Cik atceros no viduskolas , tieksme macit , uzbazties ar savu redzejumu ! Vai kautka tā !
Nu tad kas tev nepatik ?
Tas ka es centišos vatņika uzskatus nepopularizet ?
;) !
Ģirts - videja , pabeigta ar izcilibu ! ;) Protams padomijas laika !
Apelsin , nelien mana maciņa ! Vari ticet , vari neticet , bet man vsje dokumenti porjatke !
;) !
Čo , uztroiļi dapros !
Labak butu paši sev pajautajuši ! Ko paši velaties !
Lamaties , kašķeties , apsaukaties , kudit ?
Nu bet pa lielam , ABAS PUSES ir grekojušas , greko , un turpinas grekot !
Atšķiriba tikai taja kad amišu čupakabra ir tur talu , bet krievu lacis tepat !
Vai ne ?
plesigais, 23.augusts 2018, 22:05nu un kas nav skaidrs??Mums jasargās no vateņiem,visur kkur viņi ierodas iestājas nabadzība un stagnācija
uldens2, 23.augusts 2018, 22:12
Brinišķigi ! Paldies vismaz par godigu atbildi !
Nu tad vel jatiek skaidriba kas ir vateņi !
Reanimitologs Gologuzovs kurš glabis simtiem letiņu dzivibas , laikam nav vatenis , Kaut ari krievs !
Pesigais kurš savu jaunibu atceras un to ka prata labi dzivot padomija , ir vatenis ! Kaut tirasiņu ( vismaz trijas paaudzes ) letiņs !
Skaidrs !
;) !
Jeb varbut vienkaršosim !
Tie kas neruna Tev pa pratam vateņi , parejie OK !
plesigais [23.08.18]: plesigais [18:56]: Nu jau galīgi garām.Aizej labāk kaziņas paglaudīt,tās tiešām tev ir smukas....
Tonis, 23.augusts 2018, 18:38
Paldies !
Laikam jau tiešam jabeidz !
Vienkarši riebjas lasit , nevis tiešam normala diskusija !
Bet verbala caureja ! Un tiko paradi ka cilvekam pilna mute ar mesliem - ta memas zivs sindroms !
Vai lamašanas !
P/ S diez ko Raihs ?
Mudigi likvide konvertinus , vai trobele gramatvedi ! Lai mudigi reķina zaudejumus , kas radisies izmaksajot solito !
;)Pleesiigais, gan kakmaajinja tev nelegaala, gan alkohols pashdziits, kas iespeejams ir kriminaali sodaami. Kaa arii olinjas un kazinjas pa reiso sheptee. Taa kaa TIKAI NEDIRS lauksaimniek
apelsins, 23.augusts 2018, 19:15
Kakmajiņa legala , atrodas uz manas zemites , un lidz tuvakajam kaimiņam 2 km !
Garam !
Aparats mans ! Sula dzita pašu vajadzibam , netiek tirgots ! ( varbut ka meža zemeņu uzlejums uzdavinats gostiem ) .
Garam !
Kaziņam ganampulka reģistracija veikta , ari biologiskas saimniecibas sertifikats ir . Un nodokļi samaksati !
Garam !
Olam pagaidam uzskaite netiek veikta !
Garam !
Varbut pameklesi dziļak ko kriminalu vai nelegalu !
P/S
Pipaju ari tikai legalas AM numurs PF6972585 , vari parbaudit ,