atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

uldens2 30.03.18
Pat te klīst komunisma rēgs - Uldēna un Toņa izskatā .

Bralitis, 30.marts 2018, 22:07
kāds man tur sakars,es esmu īsts kapitālists.plesigais varētu but komunists,jo viņam visi bagātie ir zagļi:D

uldens2, 30.marts 2018, 22:09

Ē nejauc pi ar pe !
Ir bagātie kas strādā un kas zog !

Tos kas STRĀDĀ Latvijā vēl nesmu saticis !

Un jāpiekrīt Bralitim , Tu ar krieviem un viņu ideoloģiju esi slimaks par visiem !

plesigais, 30.marts 2018, 22:27
nu re,komunists ir klāt.A.Irbe savus miljonus nopelnīja godīgā ceļā.Un tādu ir gana
uldens2 30.03.18
kaut kad jau krievi no kaspijas bij šāvuši pa sīriju,nokrita kaut kādā irānas ciemā tās viņu raķetes:D
plesigais 30.03.18

kāds man tur sakars,es esmu īsts kapitālists.plesigais varētu but komunists,jo viņam visi bagātie ir zagļi:D

uldens2, 30.marts 2018, 22:09

Ē nejauc pi ar pe !
Ir bagātie kas strādā un kas zog !

Tos kas STRĀDĀ Latvijā vēl nesmu saticis !

Un jāpiekrīt Bralitim , Tu ar krieviem un viņu ideoloģiju esi slimaks par visiem !
Vajadzētu sabiedrotajiem nobraukt netālu no pēterburgas kādu raķeti paplīkšķināt ,ietestēt ,starptautiskajos ūdeņos, lai pērtiķis drusku apdomātos. Kaitina tie viņa vipendroni pie mūsu robežām.

skutans, 30.marts 2018, 22:11

Skutān mēs visu gadu šaujam raķetes tepat blakus krievijai. līdz robežai tikai 250 km. Nu un ka krievi taisās kādu raķeti pablīkšķināt 300 km attālumā? Par ko uztraukties? Paši teicāt ka viņiem normālu ieroču nav . Vai ne tā ?

Bralitis, 30.marts 2018, 22:16

Šiem bij cits funktieris padomā, šie tak grib atdarināt korejas izgājienu, nav runa pa 300km...

skutans, 30.marts 2018, 22:20

To jau mēs drīz redzēsim kas par funktieri un kas opar raķetēm... ka tik šīs netīšām nenomaucas kur nevajaga ... zapadā jau parādīja cik precīzi māk strādāt...
AndrisABC 30.03.18
Bračiņ, tu ar tām raķetēm ko mēs te šaujam domāji salūtus svētkos?
skutans 30.03.18
Vajadzētu sabiedrotajiem nobraukt netālu no pēterburgas kādu raķeti paplīkšķināt ,ietestēt ,starptautiskajos ūdeņos, lai pērtiķis drusku apdomātos. Kaitina tie viņa vipendroni pie mūsu robežām.

Skutān mēs visu gadu šaujam raķetes tepat blakus krievijai. līdz robežai tikai 250 km. Nu un ka krievi taisās kādu raķeti pablīkšķināt 300 km attālumā? Par ko uztraukties? Paši teicāt ka viņiem normālu ieroču nav . Vai ne tā ?

Bralitis, 30.marts 2018, 22:16

Šiem bij cits funktieris padomā, šie tak grib atdarināt korejas izgājienu, nav runa pa 300km...
Tonis 30.03.18
Starp citu.Ja kādam nezinītim vēl ir šaubas, ka pasaule ir sadalīta pasaules globālo valdošo aprindu ietekmes sfērās,tad man ar tiem nav ko diskutēt...
uldens2 30.03.18
Uldiņ,kāds te Putjikam sakars ar Gagarinu?..:)

Tonis, 30.marts 2018, 22:14

nu propaganda jau to vien skandina,sarkasmu nesaproti??:DD
Bralitis 30.03.18

MartinsSi 30.03.18

nesatraucies, viņi to pērtiķi vēro...

http://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-riga-ieradusies-nato-juras-speku-kugi.d?id=49893739
Tonis 30.03.18
Uldiņ,kāds te Putjikam sakars ar Gagarinu?..:)
uldens2 30.03.18
Tonis [5m]: Staļins Krievijai ir kā beidzamais varenības simbols,tādēļ daudziem grūti no tā atteikties..
Par objektivitāti un vesalo saprātu nerunāsim..Krievam nav ne ar ko citu, ko palepoties un galvenais, tapēc tā pieķērušies 9. maijam un staļinam

shmidzis, 30.marts 2018, 22:09
Galvenie putina sasniegumi ir sakautais fašisms 45.gadā un gagarina uzbraukšana kosmosā:DD
skutans 30.03.18
uldens2 30.03.18

shmidzis 30.03.18
Tonis [30.03.18]: Staļins Krievijai ir kā beidzamais varenības simbols,tādēļ daudziem grūti no tā atteikties..
Par objektivitāti un vesalo saprātu nerunāsim..
Krievam nav ne ar ko citu, ko palepoties un galvenais, tapēc tā pieķērušies 9. maijam un staļinam
Domaataajs 30.03.18
Nu gan jau ka kāds eksperimentāls cehs zem Roskosmosa ir.
uldens2 30.03.18
Vismaz krieviem. Jo lētos krievu ieročus pērk melnie un aziāti, bet krievs par to naudiņu attīsta raķetes. Bet turēt lētu naftu pasaulei nav izdevīgi, ta kā Vovka ir kā skabarga .irsā daudziem.

Domaataajs, 30.marts 2018, 21:51
kopš saplēsās ar ukrainu nekādas raķetes vairs nesanāk,praktiski viss tika ražots ukrainā
Bralitis 30.03.18
shmidzis 30.03.18
Tonis [30.03.18]: Te ir jāskatās bišku globālāk,-Krievija ir Rotšhildu ietekmes sfērā,Amerika ,-Rokfeileru...Pa vidu Izraēla un Ķīna...
Tonis atkal savus šarlatānus pārskatījies :):).
uldens2 30.03.18
Tautas gudrība saka,-gribi dzīvot mierā,gatavojis karam...

Tonis, 30.marts 2018, 21:26

Visi to teicienu zin un arī gatavojas. Tik kačā piķi no budžeta ārā un tur tevi ( vienu no standarta domājošiem) saspringtumā .

Bralitis, 30.marts 2018, 21:32
vieni jau paļāvās uz domu ka nekad nebus jakaro,dabuja karu savā teritorijā no brāļu tautas.
NATO jau līdz tam bij pamatīgi ierūsējis un iestagnējis,tagad pamodušies.Labi ka attapās,savādāk visādi vēl varētu sanākt

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs