Man Purvciemā lielā maxima gandrīuz tukša, kopš pie ieejas sertifikātus prasa. mazo gāž apkārt...
daddy_j, 25.novembris 2021, 09:18
Jelgavā gan visi lieli veikali bez izmaiņām, Vienģi Lidl nepārtraukti šturmē gara rinda, tāda sajūta ka 24x7.
Man Purvciemā lielā maxima gandrīuz tukša, kopš pie ieejas sertifikātus prasa. mazo gāž apkārt...
daddy_j, 25.novembris 2021, 09:18
raihs [Vakar]: Nu...nīkuļi, ko lsi saka... Es ap 250-350g katru vakaru, jau ļoooti daudz gadus.Šāds režīms man bija studiju laikā.. Un līdz rītam. Jāsaka, kolēģi nepabeidza neviens. Es gan. Tā, ka.. Esmu setificitēts arī šajā jomā! :))
mjuniors, 24.novembris 2021, 23:16
Kamēr jūs te *iršās, Latvija ir zaudējusi mūzikas ģēniju. Lai vieglas smiltis M. Braunamkad vasarā Uga teica,ka delta rudeni pļaus seniorus,tad daudzi ieņirdza pa viņu,ka biedējo tautu tik...
jopciks, 24.novembris 2021, 20:33
Visu cieņu komponistam. Lai vieglas smiltis.
...bet kaut kā šogad strauji visi krīt...
breksugans, 25.novembris 2021, 09:07
Bjorgvins [25.11.21]: Ir jau forši aiziet no problēmām ar garšīgā palīdzību. Bet atgriežoties realitātē tomēr jākonstatē,ka pūļa imunitātes nav.Un izskatās,ka nebūs.Raih,tu nebaidi publiku ar tiem slimo procentiem.Tik daudz krievvalodīgo Latvijā nevajadzētu būt.Ja nu vienīgi Putins ir kādas pāris divīzijas atvaļinātu militāristu pa kluso iefiltrējis.
Kamēr jūs te *iršās, Latvija ir zaudējusi mūzikas ģēniju. Lai vieglas smiltis M. Braunam
jopciks, 24.novembris 2021, 20:33
raihs [24.11.21]: mjuniors [6m]: raihs [8m]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))Pag, Armands R. no Tevis tālu dzīvo?Nē! Būs tuvāk kā Rīga ;)
mjuniors [24.11.21]: raihs [8m]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))Pag, Armands R. no Tevis tālu dzīvo?
raihs [24.11.21]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))