Šodien Ķīšezerā atklājām sezonu. Bijām Sužu līcī. Ledus normāls. Pat neierakšķējās kad trijatā sanācām kopā padzert tēju. Lai arī svarā nekādi vieglie neesam - 90, 97, un trešajam nedaudz virs 100 kg. Par copi - bija arī tā. Bet asaris ņēma negribīgi, reizēm knapi, knapi copi varēja ieraudzīt. satiku pazīstamu vīru, šim ap diviem dienā bija tikai trīs asarīši, vakar 17.
Man bez spaiņa,latvieša svars.Bet es vēl visu dzīvē neesmu padarijis.Tākā riskēt galīgi negribās.:)))
Kā jau minēju,labāk vēl pāris dienas pagaidīšu.Tad ari droši tikšu pie zināmām vietām.Nevis raustoties tikai gar niedrēm šļūkāt!:))
Nezinu gan kur šamais varēja tikt virsū.Jo pats pāris vietas sestdien pārbaudiju un negribējās riskēt.Kā jau rakstiju - vergs ar pirmo skrēja cauri.
:))
Milnas dūckā ledus tika pārbaudīts svētdien,manus 100 turēja,staigājām gan tuvāk malai,šodien ,domāju,var iet droši,pa logu redzēju kaimiņus ejam uz ezeru. PS tiem kas nezin kur tas ir -Juglai pāri pa kūdras tiltu,pa uzbērumu līdz dārziņiem,pa kreisi lejā un ilgi kārotais LEDUS.....
Cik zinu, uz Lilastes ezera uzkāpt varēja jau svētdien.
25.janvāris 2012, 09:53 | links
Nu nu.Pats sestdien biju pārbaudīt ledus biezumu.Ar vienu vergas sitienu bij cauri.Vakar vienu "drosmīgo" redzēju,to pašu pie pašām zālēm.Laikam jau pavieglāks svarā.
:))
nu aarpraats, kaa izsmeejos par to video :D Tauta taa noilgojusies, ka liek taadus video netaa, lai tikai visi redzeetu, kaads briinums paarklaajis ezeru :D Shodien man choms arii zvanija satraucies, ka lilastee esot metis akmenjus un nepliist un ar papeedi nevar izsist :D Nu iesim jau iesim peec paaris dienaam :)